Ylen uutisissa kerrotaan 34- vuotiaan Gabriel Attalin valinnasta Ranskan uudeksi pääministeriksi ja heti otsikossa mainitaan hänen olevan avoimesti homoseksuaali. Sen sijaan uutisessa ei kerrota lainkaan Attalin kieltäneen heti opetusministeriksi tultuaan muslimityttöjen abaya- kaapujen käytön kouluissa.  

Siinä on naisten hallitseman Ylen feminismi, naisten oikeudet ja tasa- arvo pähkinänkuoressa: patriarkaalinen islam ja sharia- lait ajavat kaiken yli, jolloin myös musliminaisten sorto hyväksytään.

Iranissahan oli nimittäin huivipakkoa vastaan valtavat mellakat, joissa tapettiin satoja naisia ja tyttöjä. Mutta ne rohkeat naiset ja tytöt onnistuivat tavoitteessaan; nykyään jo 20% Iranin naisista ja tytöistä on luopunut huivin käytöstä. Eikä siveyspoliisi voi enää rangaista ja pamputtaa kymmeniä miljoonia naisia.

Siitä on tietysti vielä pitkä matka täydelliseen vapauteen huivin käytössä, koska työpaikkojen, yliopistojen ja koulujen kivikautinen sharia- lainsäädäntö on vielä voimassa.

Nuo Ranskan huivikiellot kouluissa ja muualla antavat kuitenkin miljoonille muslimitytöille mahdollisuuden päättää itse huivin käytöstä. Tuo kielto kouluissa meni tietääkseni yllättävän hyvin läpi Ranskan muslimien keskuudessa, joten yhä useammat muslimimiehet hyväksyvät sen huivittomuuden myös vaimoilleen ja tyttärilleen. Ehkä Yle alkaa käyttää termiä "pakkohuivittomuus"!

Suomessahan oikein suositaan muslimien huivipakkoa ja oikeudessakin on sharia- lakia edustavia kulttuuritulkkeja lieventämässä muslimimiesten raiskaus- ja muita tuomioita. Yhä useammin jopa viiden vuoden vankestuomiosta uutisissa "ei kerrota tuomitun nimeä tai taustaa uhrin suojelemiseksi". Paitsi tietysti, jos epäilty on 19- vuotias ukrainalainen tyttö, silloin ensimmäinen paikalle tullut poliisi jo esittää murhasyytteen ja kertoo tarkasti kaiken näkemänsä.

Presidentiksi pyrkivä Jutta Urpilainen kertoo nyt alkaneensa epäillä Putinin motiiveja vasta 2022 Venäjän hyökättyä Ukrainaan! Siinä näkee miten käy, jos ihminen on vain Ylen ja Hesarin varassa, sekä on muutenkin tynnyrissä kasvanut tyttö.

Hesarissa Kaisa Rautaheimo antaa loistavan näytön toimittajan typeryydestä. Hän on etsinyt ja  löytänyt Israelista naisen, joka sanoo: Israelille ei olisi koskaan pitänyt antaa lupaa hyökätä Gazaan. Kansainvälisen yhteisön olisi pitänyt puuttua siihen".

Rautaheimo on siis Hesarin Lähi- idän toimittaja, joka ei kuitenkaan lue paikallisia lehtiä tai seuraa muitakaan uutisia. Hän etsii vain omaa agendaansa ja omaa egoaan vahvistavia samanmielisiä ihmisiä.

Hamasin hyökättyä lokakuussa Israelissa huokaistiin kuitenkin helpotuksesta, koska hyökkääjä ei ollut Libanonia hallitseva Hizbollah. Koska sillä on yli sata tuhatta rakettia ja myös paljon täsmäohjuksia.

Nyt Israelissa on ymmärretty kuinka mahdoton tilanne olisi, jos Hamas ja Hizbollah hyökkäisivät yhtäaikaa. Israel senkin sodan lopulta voittaisi, mutta tuhot olisivat valtaisat ja kuolleita olisi satoja tuhansia, ehkä jopa miljoonia. Sen takia Gaza ja Hamas on nyt yksinkertaisesti nitistettävä kokonaan pois kuvioista. 

PS. Iltalehden alle kolmikymppinen naistoimittaja kirjoittaa: Panttivankien tappaminen vei Israelilta oikeuden Gazan hyökkäykseen. Israelin sotilaat tosiaan ampuivat vahingossa kolme Hamasilta karannutta panttivankia, mutta miten ihmeessä se muutti hetkessä koko alueen geopoliittisen tilanteen!

Toimittelijatyttö Aino Vasankari on ollut aikuinen vasta alle 10 vuotta, joten hänelle pitää antaa anteeksi tuollainen, mutta miten ihmeessä hän on päässyt lehteen esittelemään näitä tyttömäisiä näkökulmiaan.