Ensi viikolla voi Suomeenkin jo saapua Turkin lähettämiä Isis- terroristeja. Samoin al- Holin motti voidaan laukaista koska tahansa ja siellä vankeina olleet Isisin Mustat Lesket saapuvat riemusaatossa koti- Suomeen. 

Meillä ei ole mitään syytä epäillä näitä henkilöitä rikoksesta, julistavat silloin sisäministeri Maria Ohisalo, oikeusministeri Anna- Maja Henriksson, pääministeri Antti Rinne ja tietysti oikeuskansleri. Samaan aikaan kymmenet poliisit tutkivat kristillisten Päivi Räsäsen tekemisiä aina Jeesuksen syntymään asti ja kaikki tämä valtakunnansyyttäjän vaatimuksesta. On siinä kansalla ihmettelemistä!

Tuoltakin al- Holin leiriltä voi tulla yhteensä nelisenkymmentä äitiä ja lasta. Vain muutama täysin suomalainen, loput kolmekymmentä lienevät enimmäkseen somalitaustaisia kaksoiskansalaisia ja olisiko arabeja seassa. Hallitus pisti 5. 5 miljoonaa ohjelmaan, jolla kerätään sympatiaa susille. Noiden al- Holin ihmissusien sympatiaohjelmaan tarvitaan vähintään toiset 5. 5 miljoonaa.

Tarvitaan monia tulkkeja, monen sortin naispuolisia erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, psykologeja, psykiatreja, sharia- lainoppineita, lastenhoitajia lauma, vartijoita, poliiseja, imaameja, sosiaalityöntekijöitä ja tietysti 200- 400 neliön asunnot näille suurperheille kelan ja sosiaalitoimiston välittömässä läheisyydessä. Tämän jälkeen rupeaakin sitten ilmestymään niitä kuolleiksi väitettyjä Isis- veteraaneja ja perheenyhdistämisiin tarvitaan taas lisää rahaa. Ja sitten pistetäänkin pöydät koreiksi: on halal- teurastettua ( Turun kauppatori ) lammasta ja khattia koreittain.

Samaan aikaan Suomessa tarjoillaan vanhuksille päivälliseksi yksi nakki ja kaksi perunaa.