Viime viikkoina suomalaiset ovat kauhusta laajennein silmin lukeneet Eurooppa- ministeri Tytti Tuppuraisen lausuntoja ”Oma kansa ensin on vahingollista ajattelua”. Kiihkeimmät ovat jopa verranneet häntä Otto Wille Kuusiseen, joka johti Terijoen nukkehallitusta Talvisodan kuukausina. Tuohon aikaan eläneet vanhukset ovat kuitenkin tuhahtaneet vihaisesti: Kuusisen hallitus oli sentäs Suomen rajojen ulkopuolella, mutta tämä Tuppurainen myy nyt Suomen hallituksen ministerinä meittiä  Rysselissä”. Laitetaan tähän vielä tuo ikoninen lausunto kuvalla varustettuna ja olkoon tuo kuva liisteröitynä jokaisen talon seinään seuraavien vaalien aikana.

 

tuppurainen.jpg

 

Onneksi EU: n huippukokoukseen lähti Suomea edustamaan pääministeri Sanna Marin, joka onkin siellä osoittautunut hyvin pragmaattiseksi poliitikoksi. Suomessa hallituksen kokouksissa ovat Tuppurainen, Ohisalo, Andersson, Henriksson, etc kirkuneet vain pakkoruotsia ja pakolaisia ja yhdestäkin väärästä sanasta ovat natsi- ja rasistikortit nousseet.

Nyt Sanna Marin on Brysselissä keskustellut Ruotsin, Tanskan, Hollannin ja Itävallan johtajien kanssa ja hän on kohdannut sen ihan oikean reaalimaailman. Tosin Sanna on kasvanut sateenkaariperheessä, joten hänellä on vielä pitkä matka kuljettavanaan.

Ilmeisesti Tuppuraisen kouhottamisen takia Suomi erosi tuosta yllä mainitusta Nuukasta viisikosta, mutta nyt olemme Sanna Marinin johdolla palanneet siihen. Esimerkillistä toimintaa nuorelta pääministeriltä, Suomen kansa kiittää!

Nyt ilmeisesti tuosta 750 miljardin pankkituki- lahjapaketista ei tulekaan mitään. Puola olisi saanut siitä ilman koronaa 37. 7 miljardia ja Italia aivan mielettömät 81. 8 miljardia. Siis lahjaksi nämä jättimäiset rahakasat ja siihen päälle vielä Suomenkin takaamat ja maksamaan joutuvat lainat. Tässä katkeran Italian pääministerin lausunto, josta selviääkin se olennainen:

”Kun on olemassa maita, jotka keskittyvät pelkkään kirjanpitoon, minun on pakko epäillä, ettei heillä ole mitään käsitystä tilanteesta, jossa elämme”, hän sanoi italialaismedialle.

Eihän Italialle ole mitään väliä mistä se raha tulee, eikä se siis tarvitse kirjanpitoa, mutta ne rahat maksavassa Suomessa joudutaan jopa vanhusten pehmeä leipä vaihtamaan näkkileipään kirjanpidon tasaamiseksi. Tuo pääministeri nillitti sitä, kun Nuuka viisikko on vaatinut tarkkaa seurantaa valtavien lahjarahavuorien käytöstä. Nähtiinhän se Suomessakin Business Finlandin rahanjaossa, kuinka yhteiskunnan johtoon pesiytynyt roskajoukko jakaa rahaa omille lähipiireilleen.