Saksassa jo monet lentokentät ovat täynnä USA: ssa valmistettuja Mercedes Benzin ja muiden saksalaisten merkkien autoja, koska isänmaalliset amerikkalaiset eivät vain osta niitä.

Samalla Mercedes Benz avaa uusia tehtaita Venäjälle, joidenkin väitteiden mukaan jopa neljä. Myös Opel ja BMW suunnittelevat autotehtaiden rakentamista Venäjälle. Tämän vuoden huhtikuussa Vladimir "Volodja" Putin avasi Moskovan lähelle uuden mersun tehtaan, joka valmistaa samaa mallia kuin Uudenkaupungin tehdas.

Näin ollen ei tarvitse olla suuri ennustaja, jos veikkaa Uudenkaupungin autotehtaan suljettavan jo ensi talvena.

Saksa ei siis itse noudata mitään Venäjän pakotteita, mutta vartioi tarkkaan kaikkia suomalaisten tekemisiä. Samoin Ranskan Macron puhuu jo Venäjän pakotteiden lopettamisesta ja pian he seuraavat Saksan häikäilemätöntä linjaa: tekevät kahdenkeskisiä valtavia kauppasopimuksia Venäjän kanssa, mutta estävät pieniä EU- maita tekemästä samaa.

Suomessa suunnitellaan mielettömiä ratahankkeita, joissa Turkuun ja Tampereelle vievien vanhojen ratojen viereen rakennettaisiin uudet, puoli tuntia nopeammat radat! Tuhansia ja tuhansia miljoonia mitättömäm "hyödyn" vuoksi.

Sen sijaan ei edes keskustella Salla- Kelloselkä- Kantalahti radasta, joka yhdistäisi Lapin Muurmannin rataan. Se rakennettiin jo Moskovan rauhansopimuksen mukaisesti, mutta Saksan sotimisen vuoksi sieltä puuttuu nyt vajaat sata kilometriä. Kiinalaiset rakentaisivat sen kolmessa vuorossa ja parissa kuukaudessa, eikä hinta olisi kuin korkeintaan 100 miljoonaa Suomen osuudelle. Lapissa vaikuttava loistava tv- ja teatterimies Kari Väänänen on suorastaan raivoissaan aina, kun hän puhuu tuon ratapätkän puuttumisesta.

 

825px-Russia_Murmansk_region_relief_locaLaurila%E2%80%93Kelloselk%C3%A4-Kantalah

Muurmannin alueella asuu miljoona ihmistä ja siellä takana ovat myös Venäjän rikkaat öljyalueet. Muurmanskista on Pietariin 1382 km, mutta Rovaniemelle vain 586 kilometriä. Elintarvikkeiden ja kaiken tavaran kuljetus ja tuottaminen  Muurmannin alueelle tapahtuisi automaattisesti Lapin kautta, jos se pieni radanpätkä vain saataisiin rakennettua. Samoin kymmenettuhannet alueen venäläiset lomailisivat mieluummin heille eksoottisessa ja turvallisessa Suomen Lapissa, kuin lähtisivät Espanjaan arabien ryöstettäviksi.

Turkki on jo avaamassa rajojaan Isis- taistelijoiden ja muiden pakolaisten Eurooppaan muutolle, kuten myös Italian uusi hallitus rupeaa ottamaan vastaan Ohisalon avaaman Välimeren reitin pakolaisia. Rinteen naisministerit ajavat väkisin Suomelle suuria pakolaismääriä ja tämä johtanee kepulien lähtöön hallituksesta. Tulee uudet vaalit ja saamme realistisesti ja kunnioittavasti maaseutuun, metsäteollisuuteen, tavalliseen kansaan, suomalaisuuteen, kristinuskoon, Päivi Räsäseen ja Venäjään suhtautuvan hallituksen : PS, KOK,Kepu, Kistilliset.