Venäjän suurlähetystö etsii nyt Suomesta venäläisiä, jotka ovat joutuneet suomalaisten ihmisoikeusrikkomusten ja vihan kohteeksi. Koko Suomen kansa on aina ja nyt joutunut Venäjän ihmisoikeusrikkomusten kohteeksi, joten sen takia tuollainen otsikko. Nehän väittävät vieläkin Suomen kuuluvan Venäjälle ja että meitä ne voivat kohdella ihan miten huvittaa.

Nyt on ryssät paras olla hiljaa Suomessa, koska  NATOon mennään ja amerikkalaisia sotilaita tulee meille!

Ukrainan pakolaiset maksavat Suomelle miljardeja, näin tulevat Ylen ja Hesarin minnapetterit uutisoimaan ihan lähipäivinä. Ruotsin valtalehti Dagens Nyheter (vrt. Hesari) aloitti jo kertomalla "pakolaiskriisin maksavan Ruotsille miljardeja" (kuva oikealla) ja se nimenomaan mainitsee puhuvansa Ukrainan pakolaisista.

Vasemmassa kuvassa vuodelta 2015 suorastaan juhlitaan sitä kymmenien tuhansien osaajien virtaa, joka Ruotsiin tuli. Sen jälkeen Ruotsissa on tehty mm. päätös 25. 000 uuden poliisin palkkaamisesta (1- 2  miljardia euroa), joten ei se 2015 tulijoiden osaaminen ollutkaan ihan sitä mitä kuviteltiin.

 

ruotsi.jpgrootsi.jpg

Helsingissä on jo pitkään ollut tutkinnassa terrorismirikos. Poliisi ei ole rynnännyt heti uutisiin kertomaan kyseessä olevan kantasuomalaiset, eikä halua vieläkään kertoa asiasta mitään, joten kyseessä on: islamistinen terrori.