Opetusministeri Li Andersson kirkuu kuin teinipissis jokaisesta mahdollisesta asiasta, mutta omaa tonttiaan hän ei hoida. Kouluissa paljastuu joka päivä lisää opettajien salaamia raakoja pahoinpitelyjä, mutta näitä opetusministeri ei kommentoi, eikä edes yritä etsiä parannuksia väkivallan lopettamiseksi.

Häntä ei kerta kaikkiaan kiinnosta, koska Li Andersson on ruotsinkielinen ja hänen lapsensa tulevat käymään vain Bättre Folkille tarkoitettuja kouluja, joissa opetetaan Freudenthalin rotuoppia ja sen mukaan rantahurrit ovat Suomen ainoa arjalainen rotu.

Nyt Rkp: n ministerit ovat nostaneet metakan, koska suunniteltu Itärata kulkee reittiä Lentorata-Porvoo-Kouvola (81 808 asukasta). He vaativat sen kulkevan Porvoon ja Loviisan (14 754 asukasta) kautta. Kouvolassa on siis kuusi kertaa enemmän asukkaita ja teollisuutta, mutta kun Loviisa on ruotsinkielinen. Linjaus muuttuu, se on varmaa.

Vihreät ei puhunut sanaakaan heille aina niin rakkaasta turkistarhauksesta, vaan keskittyivät huutamaan turpeen kieltoa. Näin ruotsinkielisten harjoittama turkistarhaus sai jäädä, mutta kepulaisten turvetuotanto ajetaan rytinällä alas. Seuraukset ovat kalliit maalaisväestölle ja ilmastovaikutus voi olla jopa negatiivinen. Koska Rkp: n kolme ministeriä: Anna-Maja Henriksson, Thomas Blomqvist ja Li Andersson saavat kaiken mitä haluavat.

Sanna Marin on pauhannut isänmaallisuudesta jo monta viikkoa. Silti hänen hallituksensa ei ole hakenut EU: n jäsenmaksujen palautuksia ja alennuksia kuten Hollanti, Tanska ja Ruotsi, vaan nuo sadat miljoonat on lahjoitettu EU: n pohjattomaan kassaan. Tytti Tuppurainen valvoo Brysselin etuja Suomessa ja hän kävi viime vuonna jopa Ruotsissa ehdottelemassa, että Ruotsikin luopuisi noista valtavista rahasummista. Ruotsalaiset ovat varmaan päästelleet selkäkeikkanauruja tuota bimboa kuunnellessaan.

tuppurainen.jpg