USA ei nyt antanut aseapua Ukrainalle ja miksi sen pitäisikään? EU on väestömäärältään paljon suurempi ja täällä on kymmenittäin huippuaseilla varustettuja armeijoita, jotka vain piereskelevät ja masturboivat kasarmeissaan. Useimmissa armeijoissahan on tosin jo naisiakin, joten sotilailla on mahdollisuus myös naija perinteisellä mies vs nainen menetelmällä.

Ukrainassa pelätään nyt Venäjän läpimurtoa ja sen jälkeen koko homma saattaa karata käsistä. Kuten Kannaksella aikoinaan, jos ilmaisu sallitaan.

Ukrainan sotaa voi verrata hieman Espanjan sisällisotaan, koska samaa neuvostokansaahan ukrainalaiset ja venäläiset olivat vain vähän aikaa sitten. Lisäksi Ukrainan väestöstä kolmannes on etnisiä venäläisiä, joista hyvinkin suuri osa saattaa kääntää toppatakkinsa nähdessään Z- kirjaimella varustettuja panssareita. Sitähän on jo nähty.

Mitä esimerkiksi Portugali, Espanja, Ranska, Hollanti, Ruotsi, jne tekevät huippuaseillaan, kun Brysselissä kaikille yhtä tuntemattoman, mutta yhteisen hallinnon komissaarit päättävät jokaisesta pikku yksityiskohdastakin ihmisten arkielämässä.

Keskenään nuo armeijat eivät voi sotia, eikä yhteisesti kasattua hallintoa voi kaataa, tappaa kaikkia korruptoituneita päättäjiä ja vetää niitä auton perässä pitkin katuja. Ruotsissakin huudetaan Venäjän pelkoa, vaikka joka yö kuningaskunnan omien kaupunkien kaduilla laulavat kalashnikovit kuolemaa ja pommit paukkuvat!

Ranska vetäytyi Afrikasta ja nyt tappamiseen tottuneet Muukalaislegioonan monikansalliset pataljoonat hermoilevat kasarmeilla ja tappelevat keskenään. Sen takia Macron ehdottikin joukkojen lähettämistä Ukrainaan ja sen luulisi olevaan helpompaa tehdä hieman etuajassa. Ukraina on pian saamassa omia F- 16 hävittäjiä ja sen jälkeisessä sekamelskassa siellä on nopeasti myös Puolan, Hollannin ja muidenkin hävittäjiä.

Tuossa parin sadan metrin päässä kotoani on iso vastaanottokeskus, jonka kaikki asukkaat ovat ukrainalaisia. Ja tosiaan lähes 100% heistä on lapsia, naisia ja vanhuksia. Olen keskustellut heistä monien kanssa ja noista suomalaisten kaltaisista hienoista ihmisistä suurin osa tuntuu olevan Harkovasta. Jota Venäjä nyt uhkaa ja jossa on sähköä vain silloin tällöin.

Entäpä, jos tuon vokin asujaimisto olisi samanlainen kuin ennen Ukrainan sotaa ja sellaiseksihan se voi muuttua nopeasti. Silloin 95% voisi olla 20- 30- vuotiaita ruskea- ja mustaihoisia muslimimiehiä. Heidän rajattomat ihmisoikeutensa veisivät heti minun ja koko tämän kylämäisen pientaloalueen asukkaiden ihmisoikeudet ja liikkumisen vapauden.

Tämän alueen läpi kulkee nimittäin vain yksi tie ja sen alkupäässä sijaitsee tuo keskiaikaista linnoitusta muistuttava ja koko korttelin käsittävä vokki. Alueen naisille ja tytöille ilta- ja yöliikkuminen loppuisi kuin seinään, mutta ei se olisi muillekaan enää turvallista.

Minä olen jo luopunut kapitalistisesta kilvoittelusta ja jäänyt siitokseen, joten valvon ja nukun ihan milloin huvittaa. Varsinkin kesäisin saatan herätä keskellä yötä ja lähteä parin kilometrin päässä sijatsevalle ja 05- 24 auki olevalle huoltoasemalle kahville, tai toiseen suuntaan läpi vuorokauden auki olevalle Mäkkärille.

Ainoa mahdollisuus on kävellä alle kymmenen metrin päässä vokin seinästä kulkevaa kevyen liikenteen väylää. Siellä asuvat aggressiiviset muslimimiehet valvoisivat öisin, joten roikkuessan parveikkeilla hashista polttamassa ne olisivat kilpaa huutamassa minulle rivouksia ja haastamassa kaikin tavoin.

Joukossa olisi varmasti myös entisiä sotilaita ja Isiksessä olleita, jotka haluaisivat saada laumassaan rispektiä minut vääräuskoisen hakkaamalla tai peräti kurkun katkaisemalla. Jo parikin epäystävälliseltä kuulostavaa sanaani tupakkaa vaativalle saisi koko Umman jahtaamaan minua, niin kuin hyeenalauma jahtaa kaurista savannilla.

Sehän nähtiin jo 2015 tulijoista, joiden tekemistä ryöstöistä ja pahoinpitelyistä ei ilmeisesti vain kerrottu. Koska vasta kovan julkisen painostuksen jälkeen poliisin oli pakko kertoa edes joukkoraiskauksista ja niiden raiskausten takia itsemurhia tehneistä alaikäisistä tytöistä!.Perse!