Putin julisti ensin Ukrainassa käytävän sotaa natseja vastaan. Ukrainan presidentin juutalaisen taustan vuoksi se ei kuitenkaan mennyt läpi, joten nyt Putin julistaa kyseessä olevan Ristiretki ja kristityt iivanat kukistavat Ukrainan ”saatanallisen” hallituksen.

Tšetšeenit ovat suuressa roolissa Venäjän armeijassa, mutta he taas julistavat käyvänsä Jihadia kaikkia ei- muslimeja vastaan. Buddhalaiset burjaatit olivat siinä ensin huuli pyöreänä, mutta keksivät sitten ruveta varastamaan taulutelevisioita ja muuta arvokasta ukrainalaisten kodeista.

Ja jos tuossa ei ole logiikkaa, niin ei sitä ole Suomen politiikassakaan. Tänä viikonloppuna Sanna Marin palkitaan seksimesuilla Kultainen Penis- kiertopalkinnolla. Tuo penis siinä hieman arveluttaa, koska Sanna varttui kahden naisen lesboperheessä, eikä mennyt edes biologisen isänsä hautajaisiin. Tanssiva Tussu olisi ollut parempi, vaikka se saatetaankin hyvin mainita kokoomuksen tekemän välikysymyksen käsittelyssä ja läpimenossa.

Perustelut Kultainen Penis palkinnolle: Marin, joka on toiminut aktiivisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisten oikeuksien puolesta. Ja kukaan Marinin kuuluisan bilevideon nähnyt tuskin voi kieltää, etteikö eroottinen lataus olisi hänessä vahvasti läsnä!

Tämä Tanssiva Tussu ansaitsee tietysti sen palkinnon, mutta kun hän seksiasioita toimittaessaan unohti kokonaan hoitaa vastuullaan olleen Suomen EU- politiikan. Nyt hän syyttää eduskuntaa sen EU- politiikan hoitamatta jättämisestä, vaikka suurin osa kansanedustajista ei edes tiennyt tuosta valtavasta ennallistamisprojektista.

Kepulaiset ministerit tiesivät sen kolme kuukautta piilotellun paketin olemassaolosta, mutta vain hyväksyivät sen. Nyt sitten ollaan niin tohkeissaan sitä kaatamassa, vaikka ne olisivat voineet tehdä sen jo kesällä ja valitusajan ollessa käsillä.

Kuten Ruotsin hallitus jälleen puolusti oman kansansa etuja ja säästävät miljardeja. Tuossakin EU: n elvytyspaketissa Ruotsi pääsi omilleen, mutta Suomi maksoi neljä miljardia. Niitä Tytti Tuppuraisen lupaamia italialaisia ostamassa suomalaisia tuotteita ei ole vain näkynyt. Aivan naurettavaa!