Lukekaa tästä viimeisin Päivän byrokraatti ja huomaatte kuinka häikäilemättömästi Suomen kansan verorahoilla ylläpidetty Yleisradio loukkaa sananvapautta. Ja tänään se valtansa tunnossa vain parantaa putinilaista juoksuaan.

Tuo Viimeinen sana ei ollut vielä katsottavissa Areenassa, mutta panelistien valinnasta päätellen sen keskustelun yllä leijuu Goebbelsin henki. Siellä ovat Jouni Kemppainen, Laura Saarikoski ja Suvi Auvinen. Juontajana Rosa Kettumäki.

Ylen Viimeinen sana: Medialla on valta määrittää, tuleeko seuraavista vaaleista ”velkavaalit”Miten media vaikuttaa puolueiden kannatukseen? Ennen vaaleja toimituksissa pohditaan, mitä nostetaan vaalisisältöjen pääteemoiksi. Esimerkiksi vuoden 2019 eduskuntavaaleihin muodostui kaksi pääteemaa: ilmastonmuutos ja hoitajamitoitus.

Medialla on tosiaan valta määrittää vaalien teemat, mutta sillä ei ole siihen mitään oikeutta.

Vaalikeskustelujen toimittajilla on tosiaan valta valita keskustelunaiheet ja estää muista aiheista puhuminen. Ne voivat sallia joidenkin puolueiden edustajien puhua pitempään ja huudella toisten puheenvuorojen päälle. Ja sitä ne totta totisesti tekevät!

Markku Jokisipilä kirjoitti asiallisen kirjan perussuomalaisista ja sen jälkeen viher- feministinen Yleä ja muuta mediaa hallitseva pieni eliitti langetti hänelle feministisen fatwan. Se ei ole kuolemantuomio islamin tapaan, mutta hänen ammattinsa harjoittaminen estettiin.

 Markku Juhani Jokisipilä on suomalainen historiantutkija ja valtiotieteen tohtori. Jokisipilä on Turun yliopiston apulaisprofessori ja toiminut sen Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtajana elokuusta 2014. 

Seuraavan hallituksen pitää ehdottomasti leikata Yleltä vähintään 200 miljoonaa ja koko kuplaantunut toimituskunta täytyy irtisanoa. Ehkä myös tekninen puoli, koska sinne on voitu valita sukulaisia ja sänkykavereita vailla mitään osaamista ja keksityille vakansseille. Näiden jälkeen rekrytoidaan sitten uudet toimittajat siten, ettei heistä 70% edusta yhtä ja samaa putkinäköistä viherfeminismiä.