Rinteen vappusatanen (50 €) kuivui lopullisesti kasaan, kun työnantajien EK ja työntekijöiden SAK tyrmäävät ajatuksen.

Hallituksen 11 sammakkoprinsessaa eivät kuitenkaan lannistu, vaan rupeavat nyt kurnuttamaan väkisin perhevapaauudistusta, jossa lapsen hoito jaetaan 5+5 kk molemmille vanhemmille ja 5- 6kk yhteisesti sovittavaksi. Suomen miehillä on aina vain enemmän pakollista, kun pakollisen asevelvollisuuden lisäksi tulee nyt myös pakollinen lastenhoito. Naisilla taas kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen tai on ilmaista, kuten nuo alle 25- vuotiaiden ehkäisytkin.

Rinteen hallituksella ei ole käytännössä mitään konkreettista ohjelmaa, joten he rupeavat hakemaan mallia Ruotsista, missä on samanlainen sekametelihallitus.

Se tietänee polttoaineveroihin korotusta korotuksen päälle, koska ilmastolla on hyvä rahastaa maaseutua. Ruotsin tapaan myös kaikille laittomasti maassa oleskeleville myönnetään oleskeluluvat ja perheenyhdistämisissä valtio maksaa koko suvun menot.

Työlupien myöntäminen kaikille tarkoittaa kymmeniätuhansia uusia pizzalätyn paistajia/kuljettajia ja kympin partureita, jotka ajavat suomalaiset naisparturit konkurssiin. Tämä kaikki tehdään Migrin ja TE- keskusten neuvonantajien, sekä kaikenlaisten starttirahojen avulla. Tällä minunkin asuinalueellani tiedän jo viisi irakilaista miesparturia: hiusten leikkaus 10- 15 €, ei kuittia ja rahat suoraan rintataskuun. Kyllä, olen käynyt.

Viiden euron pizzalätyn kuljettelulla ei elä ja pimeä parturointi tuo nopean konkurssin, mutta sitten pääseekin jo KELAAN koko loppuelämäkseen.

Malmössä oli kahdessa päivässä kolme räjähdystä, joissa kaksi kerrostaloa pistettiin purkukuntoon. Lisäksi oli ammuskelua eri puolilla kuningaskuntaa. Suomessakin on alkanut jo autojen poltto ja pian meilläkin palaa sata autoa päivässä. Kantaväestö saadaan muuttamaan Kalifaatin tieltä pois, kun heidän autonsa poltetaan. Urbaania kaskeamista ja sinänsä ihan nerokasta sodankäyntiä.

Ruotsissa suurin ongelma on nyt se, ettei kukaan murhan tai muun rikoksen nähnyt uskalla enää lähteä todistamaan. Musulmaanit eivät lähtisi muutenkaan, mutta nyt on kantakirjaruotsalaisia todistajia jo murhattu ja heidän uhkailunsa on aivan jokapäiväistä. Poliisien ja heidän perheidensä kimppuun hyökkäillään myös, joten miten he pystyvät suojelemaan todistajia, jos he eivät pysty suojelemaan edes itseään.

Ruotsissa on kyllä todistajansuojeluohjelma, mutta se on aivan naurettava. Suojeltu perheineen joutuu muuttamaan nimensä, jättämään asuinpaikkansa, työpaikkansa, sekä katkaisemaan välit suvun ja ystävien kanssa. Uutta työtä on lähes mahdoton saada, koska entistä työhistoriaa ja CV: tä ei voi esitellä. Poliisi tuo joka viikko 150 euroa rahaa elämiseen ja sillä systeemillä pitäisi mennä aina elämänsä loppuun asti! Ruotsin lehdissä tämän kokeneet kehottavat ihmisiä kieltäytymään ehdottomasti kaikenlaisesta sekaantumisesta maassa käytävään pieneen sisällissotaan.