Sanna Marinia veikattiin Suomessa seuraavaksi EU- komission puheenjohtajaksi ja Naton pääsihteeriksi, mutta ilmeisesti myös YK: n pääsihteeriksi ja uudeksi paaviksi.

En tosin ole viime kuukausina nähnyt Ruotsin lehdissä minkäänlaisia mainintoja Sanna Marinista, kuten en myöskään "valtavasta kohusta Riikka Purran ympärillä". Kyllä, joka päivä luen Ruotsin tärkeimpiä lehtiä.

Sanna Marin on nyt listautunut Harry Walker Agencyn listoille, joka toimisto välittää "keynote- ja motivaatiopuhujia" kansainvälisiin tapahtumiin. Toimisto edustaa mm. Barack ja Michelle Obamaa, Bill ja Hillary Clintonia, sekä Boris Johnsonia.

Ajallisesti Sannan poliittinen ura on vain 10- 15% noiden muiden urista ja nappulaliigaa verrattuna näiden suurvaltajohtajien NHL- tasoon.

Voimme ehkä muutaman vuoden kuluttua nähdä Sannan Tampereen pormestarina tai vaikkapa Posion kunnanjohtajana. Antti Rinnehän haki jokin aika sitten Lohjan kaupunginjohtajaksi, mutta ei valittu. Jonkun pienen viran hän sai jostain, mutta sitä Google ei ole noteerannut enää mitenkään.

Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa ja on kusessa koko loppuelämänsä niiden isojen asuntovelkojen takia.