Tehdäänpäs lyhyt katsaus Ruotsin nykypäivään sieltä tänään poimituista otsikoista. Kierash oli koko nuoruutensa (15v.) jengirikollinen, joka nyt esitetään Aftonbladetissa (sos. dem.) uhrina. Itkevää mammaa haastatellaan ja Ruotsin yhteiskunta ja ruotsalaiset osoitetaan syyllisiksi siihen, että Kiarash sai luotisuihkun selkäänsä.

Kiarash ei todennäköisesti tehnyt eläissään päivääkään rehellistä työtä. mutta hienoja autoja, kultakoruja, rahaa ja nuoria naisia oli jatkuvasti. Aivan kauheeta, APUVA!

 

 

Tässä sitten lista 19 kaupungista, joissa otsikon mukaan ammutaan eniten Ruotsissa (Aftonbladet, sos. dem.). Näin leviää väkivalta- katso oma kuntasi !!!???!!

19 städerna där det skjuts mest i Sverige

 

Ruotsin entinen pääministeri Magdalena Andersson esittää nyt armahdusta kaikille rikollisille, jotka luovuttavat aseensa poliisille. He saisivat palkkioksi jonkinlaisen rannekorun tai nauhan ranteeseensa. Ruotsin jengeissä on viime tietojen mukaan jo 30. 000 miestä, joilla on aseet käytettävissään.

Anderssonin armahduksen toteuduttua se valtava asekasa voitaisiin luovuttaa Ukrainan armeijalle. Paitsi ei voida, koska edellinen armahduskin toi vain muutaman vanhan metsästykseen käytetyn luodikon.

Krav på vapenamne(s)ti hånas

Bild: Nyheter Idag/Pixabay

Lopuksi vielä kertomus syyrialaisesta miehestä, joka lopulta sai perheensä turvaan Syyrian kauhistuttavasta sodasta. Hän syyllistyi kuitenkin Ruotsissa monenlaiseen kunniaväkivaltaan tyttäriään kohtaan, joten nämä hakivat turvaa Ruotsin viranomaisista. Mies löysi kuitenkin heidät ja nyt monien vaiheiden jälkeen perheen naiset ovat kaikki Syyriassa, missä sotakin loppui jo ajat sitten.

Tämä syyrialaien mies sai pienen tuomion (18kk), mutta häntä ei voida karkoittaa Syyrian kauhistuttavan sodan takia. Tosin vaimo ilmoittaa jäävänsä tyttärineen Syyriaan ja odottavansa siellä miestään. Tarkoitus oli ilmeisesti pistää Ruotsissa kaikki tukiaiset juoksemaan ja palata sitten porukalla Syyriaan viettämään korkeaa elämää ruotsalaisten kustannuksella, mutta sitten kävikin näin.

 

alayoub-alabed

Polisen

Förde bort gömd hedersutsatt dotter till Syrien – döms men utvisas inte