Suomalaisen tasa- arvon sokea piste on se, että kuvitellaan kaikkia voitavan kohdella samalla tavalla.

Jotenkin noin oli lausunut joku feministi- tekoälykkö ja joku voisi ystävällisesti lähettää linkin.

Onneksi meillä on kuitenkin käytössä tämä intersektionaalisen feminismin aate kaikkea hyvää jaettaessa. Siis vain hyvää jaettaessa, koska eihän feminismissä ole sokeita pisteitä. Tuo intersektionaalisen feminismin kastijako lajittelee ihmiset tarkasti rodun, uskonnon ja sukupuolen mukaan.

Se kastijako on tarkempi kuin Tikkurilan värikartta, eteläafrikkalainen apartheidlainsäädäntö ja muslimien sharia- lainsäädännöstäkin siihen on otettu keskeisimmät osat.

Nyt meillä vaaditaan joka ilmansuunnasta rasismin nollatoleranssia, mikä on sinänsä aivan oikein. Sitten meillä kuitenkin koko ajan lisätään jopa oikeusistuimiin kulttuuritulkkeja, joiden lausunnon perusteella voi saada ja moni on jo saanut lievemmän tuomion.

Suomen lakien mukaan kyseessä on vakava rikos, mutta syytetyn omassa kulttuurissa se ei sitä ole, luki eräässäkin tuomion julistamistekstissä. Hussein al- Taee meni kulttuuritulkiksi ja hänen tasa- arvonsa ja suvaitsevaisuutensa rimmaa hyvin nykyiseen suomalian malliin.

Naisilla pitää olla oikeus pukeutua huiviin ja kaapuun, julistavat nyt imaamit ja muslimit kaikissa medioissa. Aivan oikein, mutta kun muslimitytöillä ja -naisilla ei ole oikeutta kieltäytyä pukeutumasta huiviin ja kaapuun. Sen takia Iranissa on tapettu jo satoja naisia ja uskontopoliisit kiertävät monissa muslimimaissa. Kuten myös Ruotsissa, mutta vielä epäviralliset.

Katselin joku päivä erään päiväkodin pihatohinaa lähiössä, jossa valtava enemmistö on maahanmuuttajia. Kaikilla lapsilla oli kesäpäivänä päässään kevyet tarhan lippikset, joissa kuitenkin oli hyvin alas korvien yli ja pitkälle niskaan laskeutuvat läpät. Vähän kuin palomiehillä. En keksinyt noille lippishupuille mitään järkevää selitystä, mutta olisiko kyseessä jokin meillä kaikki peittävät hiuksensa tasa- arvon korkea veisu. Allahu akbar!