Maatalouden 141- tuen muuttaminen olivat ne Juudas Kataisen viimeiset 30 hopearahaa, joilla hän osti itselleen rahakkaan ja helpon EU- viran. Tämän Saksan kenraalikuvernöörin ei tarvitse edes Rysselin parlamenttiin pyrkiä, kunhan vain sohvalla makoilee ja naureskelee Suomen kansan tyhmyyttä.

Katainen ei siis edellisvuosien tapaan edes yrittänyt neuvotella noita tukiaisia ja niin Suomen maanviljelijät menettävät 50 miljoonaa euroa vuodessa. Tämä maaseudun alasajo tosin paikkaa kaatunutta kuntauudistusta, koska nyt ajetaan nälällä ihmisiä kaupunkeihin ja kuntia pakkoliitoksiin.

Tätä on pelätty jo pitkään, mutta yllättävän nopeasti siihen kuitenkin tultiin.

- Aloitetaan hallituksen istunto. Saksan kanssa sovittiin, ettei Suomi enää vaadi, eikä saa noita 141- tukia, mutta painavien virkojen jaossa me olemmekin sitten etusijalla. Me asumme nyt yhteisessä Euroopassa, joten nurkkakuntainen impivaaralaisuus saa jäädä.

- Ranskan luottoluokitus oli vaakalaudalla ja sen putoaminen olisi heilauttanut koko Eurooppaa. Kreikan tuista syntyneen mekkalan jälkeen päätettiin siirtyä hiljaisempaan tukemiseen ja sen takia mekin luovutimme tuon Turun telakan 1000 miljoonan euron risteilytilauksen Ranskaan. Saksa halusi jostain syystä ne pienemmät paatit, emmekä mekään enää voineet politiikkaa muuttaa.

- Jyrki, me vihreät vaadimme ehdottomasti lisää virkoja positiiviseen naistutkimukseen ja kriittiseen miestutkimukseen, eivät meidän äänestäjämme muuten tällaista hyväksy.

- Ja me Vasemmistoliitossa vaadimme myös lisää rahaa naistutkimukseen, sekä Olumpiastadionin remonttiin sata miljoonaa.

- Okei Heidi, te saatte 50 uutta naistutkijan virkaa ja huoneita saman verran, ettei tarvitse sylikkäin istua. Ja Arhis saa ne olympiastadionin rahat, koska meitä on kehotettu tukemaan Viroa myös. Virolaisethan sen remontin kumminkin tekevät, niin kuin rakentavat Espoon metronkin.