Hallitus saattaa kaatua jo syksyllä, mutta silloin kepu voi pudota kuin kypsä omena Orpon suuhun. Itse olettaisin siellä käytävän jo salaisia neuvotteluja, koska hallitusyhteistyö rasistisen (Freudenthal- palkinto) Rkp: n kanssa on osoittautumassa mahdottomaksi. Siitä alkaa Rkp: n ikuinen oppositio.

Pistetään tähän muutama fakta Suomesta ja Ruotsista:

- Viime eduskuntavaaleissa Suomen miehistä kolmannes äänesti perussuomalaisia.

- Ruotsissa homoseksuaalit ovat siirtyneet joukolla ruotsidemokraattien kannattajiksi nimenomaan muslimipakolaisten valtavan vyöryn takia. Koska muslimien heihin kohdistama väkivalta on kasvanut rajusti ja monissa muslimimaissahan homoja odottaa kuolemantuomio. Pekalle tiedoksi: ei ainakaan puppelipoikia mukaan islamilaisiin maihin sitten presidenttinä ollessa!

- Ruotsissa jo 240. 000 nuorta elää muslimien kunniakulttuurin harjoittaman kontrollin ja väkivallan alla. Siihen päälle vielä puoli miljoonaa naista.

- Tukholman länsipuolella sijaitseva Västmanlandin lääni on järvistään ja kauniista pikkukaupungeistaan (mm. Västerås) tunnettu. Tutkimuksen mukaan läänin naisista jo yli puolet pelkää liikkua yksin ulkona. Niin yöllä kuin päivälläkin. Koska jatkuva seksuaalinen häirintä, ryöstöt,  raiskaukset ja ammuskelut. Jo Ruotsin maaseutukin on siis pilattu, koska siellä kuntien on vain pakko ottaa vastaan tietty kiintiö pakolaisia.