Viime perjantaina kirjoittelin siitä, kuinka muslimipuolue Nyans voi aiheuttaa yllätyksen Ruotsin vaaleissa. Sen se kyllä tekikin, mutta vähän eri tavalla kuin uumoiltiin. Tuo Nyans nimittäin sai eri kalifaatti- lähiöissä jopa 70. 000 ääntä ja se kaikki oli pois punavihreältä blokilta. Nuo muutama kymmenen tuhatta ääntä veivät voiton punavihreältä blokilta. Jälleen kerran se islamin verinen miekka lipsahtikin omaan kurkkuun.

Todennäköinen porvarien voitto vaikuttaa tuskin mitenkään Ruotsin talouspolitiikkaan. Myös sossut ovat hoitaneet hyvin talouden ja vihreätkin ovat hyväksyneet luvat ja rahat kaivosteollisuuteen, järkevän metsätalouden ja turve on siellä uusiutuva luonnonvara.

Toisin kuin Suomessa, missä Annika Saarikon vetelän talouspolitiikan korjaus vaatii vuosikymmenien säästöt ja leikkaukset. Joku ministeriö on tarvinnut välttämättä sata miljoonaa, mutta sitten on pitänyt antaa jokaisen hallituspuolueen jaettavaksi omat sata miljoonaa.

Viime kevään kuntavaalien alla Saarikko jakoi yllättäen kunnille ylimääräiset tuhat miljoonaa ja ensi kevään eduskuntavaalien alla Saarikko jakanee taas tuhansia velkamiljoonia hallituspuolueiden tukiryhmille. Tai sitten viisinkertaiset lapsilisät, 30.000 kiintiöpakolaista ja pakkoruotsi ruokatunnille.

Ruotsissa ainoastaan maahanmuutossa tapahtuu suuri muutos, jos hallitus vaihtuu. Rangaistukset kovenevat, Ruotsin kansalaisuutta ei löydä muropaketista ja rikoksista karkotetaan. Siis samat kuin muualla EU: ssa on jo käytössä.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan 79% pakolaisista lomailee siellä entisessä kotimaassaan, jonka piti olla heille hengenvaarallinen ja minkä takia he saivat ikuisen oleskeluluvan Ruotsissa. Samat luvut varmasti myös Suomessa.

Jugoslavian sisällissodan päätyttyä Saksassa oleskelevat alueen pakolaiset saivat kirjeen ”Teidän paluunne Bosnia-Hertsegovinaan”. ”He ovat olleet vieraitamme, mutta he ovat kalliita vieraita”, sanoo Ulkolinjassa Nordrhein-Westfalenin osavaltion sisäministeri Franz-Josef Kniola. Näille lähtijöille maksettiin hyvät lähtörahat; ensin lähteneille enämpi ja viivyttelijöille vähempi.

Suomeenkin lappaa jatkuvasti pakolaisia Irakista, jossa ei ole sodittu enää vuosiin. Asialla ei olisi niin hirveästi väliä, mutta kun näiden irakilaisten työllisyysaste on 50% alhaisempi kuin maassamme asuvien virolaisten, venäläisten, kiinalaisten, etc. Pelkästään somalit, arabit ja afgaanit syövät Länsimetron verran sosiaalitukia vuodessa.