Meilläkin Veronika Honkasalo, Li Andersson ja muut heinähatut väittävät palestiinalaisten olevan vain vapaustaistelijoita, jotka haluavat saada oman pienen maaatilkun ja elää siellä rauhassa ollivi- ja hetelmäpuitaan huolella hoitain. Ei voisi pahemmin metsään mennä.

Arabimaiden oma tutkimuslaitos (Arab World for Research and Developmet, AWRAD) on nyt kartoittanut palestiinalaisten mielipiteitä Gazassa ja Länsirannalla ja ne ovat kammottavaa luettavaa.

Palestiinalaisista 98% kertoo, etteivät he koskaan unohda ja anna anteeksi Israelin sotilaallisia vastatoimia Hamasin terrori- iskuun siviilejä kohtaan. Ylivoimainen enemmistö, 75% hyväksyy lokakuun 7. päivän terrori- iskun, jossa siis kuoli 1400 israelilaista.

Tämä karmea tilasto siis myös Länsirannalla, josta Yle lähettelee itkuisia raportteja palestiinalaisten kohtaamista kauhuista. Pari päivää sitten jotain kolmikymppinen Ylen blondityttö haastatteli arabinaista, jonka miehen juutalaisen siirtokunnan jäsenet olivat ampuneet.

Ylen blondityttö ei tietenkään kertonut mitään taustoja, eikä jutussa ilmoitettu paikkaa ja aikoja uutisen mahdollista tarkistamista varten. Oliko vähän aikaisemmin jälleen tapettu juutalaisia naisia ja lapsia siirtokunnassa, joten kyseessä oli kosto!

Tämän linkin takaa löytyy tarkempia lukuja kyselystä, joten sieltä kirjanoppineet ja muut fariseukset näkevät enämpi!

Yhteenvetona voimme todeta, että muslimitaustaiset maahanmuuttajat ovat valtava turvallisuusriski! Ruotsissakin turvallisuuspoliisi Säpo määrää jatkuvasti islamilaisia kouluja suljettaviksi, koska niissä levitetään Hamasia ja Isisiä kannattavaa propagandaa. Kuten tuo eilinen uutinen kertoo.

Gaza-1.jpg