Helsingin seudun koulujen ongelmia vatvotaan nyt joka lehdessä ja Turussa tilanne on ilmeisesti vielä pahempi. Siellä on harkittu jopa oppilaiden pakkosiirtoja kouluihin toiselle puolelle kaupunkia.

Suomessa on kuitenkin monia kristillisiä kouluja, Steiner kouluja, ruotsinkielisiä kouluja ja jopa juutalainen koulu. Eikö meillä silloin pitäisi olla yhdenvertaisuuden takia myös islamilaisia kouluja. Meillehän puuhataan jopa huivipäisiä muslimipoliiseja, vaikka muuten uskonnolliset tunnukset julkisissa palveluissa onkin kielletty.

Vai onko joku tosiaan niin rasisti, että väittää muslimien kouluista tulevan huonompia kuin kristittyjen ja juutalaisten kouluista!

Näin saataisiin tiettyjen lähiöiden muslimilapset omiin kouluihinsa, missä he voisivat toteuttaa omaa kulttuuriaan ja tytöt olisivat kaikessa takarivissä. Se vapaaehtoinen huivi tietysti tarkkaan jokaisen päässä. Ruotsissa moskeijat vaativat naimisiin menevältä naiselta miespuolisen holhoojan läsnäoloa, mikä onkin erittäin suvaitsevaista ja näin on varmasti myös Suomessa.

Onhan meillä jo kulttuuritulkitkin, jotka oikeudessa antavat lausuntoja muslimien rikosasioissa.

Naistuomari sitten toteaa: Mohammedin teko on Suomen lakien mukaan törkeä rikos, mutta hänen kulttuurissaan se ei sitä ole, joten oikeus määrää Mohammedille sakon tästä kuolemantuottamuksesta, jota ei voida murhaksi katsoa, koska Mohammed ei löytänyt uhria heti ensimmäisenä päivänä.

Mamu- valtaisiin lähiöihin voidaan perustaa myös kristittyjä kouluja suomalaisia, virolaisia ja venäläisiä varten. Eihän niissä tarvitse niin hirveästi sitä kristillisyyttä olla, Israelin kartta seinällä riittää valikoimaan oppilasaineksen. Näissä kouluissa täytyy tietysti kiinnittää erityisen paljon huomiota paloturvallisuuteen ja jonkinlaisia turvahuoneita olisi hyvä olla.