Kimi Räikkönen on nyt lopettelemassa kunniakasta uraansa ja hän on vain vahvistanut sitä kuvaa, joka maailmalla oli jo ennestäänkin suomalaisista miehistä. Viinaa otetaan reippaasti ja turhia ei puhuta, mutta tarvittaessa sitten kisat voitetaan ja Talvisodan tapaan ollaan vaikka armottomia tappajia. Sitä suomalaista miestä pitkäsääriset venäläiset naiset etsivät maansa deittisivustoilta ja sen suomalaisen miehen ovat tuhannet heistä jo löytäneet.

Televisiota ja lehdistöä hallitsevat Jari Tervon, Jyrki ja Saska Saarikosken, sekä Jari Taposen kaltaiset feministien pikkuiset eunukit, mutta turhaan, aivan turhaan, lässyttävät he toksisesta maskuliinisuudesta.

Vain muutamia viikkoja sitten kauhisteltiin perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purran lausuntoja, joissa hän asetti tavoitteeksi nolla pakolaista ja arvosteli jyrkin sanoin siinä entisessä kotimaassaan lomailevia ja oleskelevia pakolaisia. Nyt koko suuri ja mahtaileva EU on ottanut viralliseksi päämääräkseen pakolaisten hoitamisen kriisien lähialueilla.

Oleskelulupa ja pakolaisasema pois niiltä, jotka matkustavat kotimaihinsa, kirjoittaa Ruotsin kokoomusta edustava Rebecca Weidmo Uvell Expressenin Debatt- sivulla. Ruotsissa on huomattu sama kuin Suomessakin; oleskeluvan, kalustetut asunnot ja sosiaalituet saatuaan pakolaiset matkustavat heti kotimaihinsa viettämään korkeaa elämää.

Suuressa julkisuuden kiimassaan opetusministeri Li Andersson mekastaa jonkin hampurilaisketjun huonoista työoloista.

-Meillä on nyt kaikki työntekijät lakisääteisellä tauolla, mutta me lähetämme sen teidän hampurilaisenne postissa! Ei onnistu palveluammateissa tuollainen, eikä se onnistu muuallakaan.

Olen nähnyt satoja kertoja eri rakennustyömailla kuinka pomo tulee juuri ennen työajan loppumista sanomaan: Nyt on pojat pakko joidenkin jäädä ylitöihin koko illaksi ja viikonlopuksi!Ja aina miehet ovat kironneet, rähjänneet ja joskus uhanneet tappaakin pomon, mutta myös aina jotkut ovat jääneet hoitamaan homman. Koska hätätyöksi lasketaan myös sellainen työ, jonka hoitamatta jättäminen aiheuttaa kohtuutonta taloudellista vahinkoa työantajalle.

Li Andersson voisi keskittyä hoitamaan omaan hallintoalaansa kuuluvaa Suomen koululaitosta, joka on jo romahtamassa Ruotsin tasolle. Hän on myös aivan varmasti saanut opettajilta ja kouluterveydenhoidosta hälyttäviä viestejä maahanmuuttajataustaisten oppilaiden ihmisoikeusloukkauksista. Suomeen oleskeluvan saaneita ja jopa Suomen kansalaisuuden omaavia pikkutyttöjä on silvottu ympärileikkauksilla. Oppilaita on myös kadonnut luokista, vaikka heidän sisaruksensa jatkavat samassa koulussa, joten nämä lapset on ilmeisesti lähetetty koti- Kalifaattiin talibania oppimaan.