Alma median toimitusjohtaja erotti Lapin kansan päätoimittajan tämän parisuhteen paljastuttua lesbosuhteeksi. Tästä syntyi valtava kohu ja eiköhän vain tuo onneton Tanja Karpela huomannut siinä tilaisuutensa päästä taas lööppeihin. Hän kertoi Iltalehden etusivulla erään nimeltä mainitsemattoman (tietenkin!) edustajan esittämistä seksistisistä kommenteista ja penkoi samalla vanhojakin tapauksia.

Eduskunnan miehet ovat tietysti raivoissaan syytöksistä, mutta myös naiskansanedustajat voisivat ottaa kantaa tapaukseen. Seksirikoksissa naisten ei tarvitse esittää mitään todisteita, mutta tämän oikeuden ottaminen vakituiseksi lyömäaseeksi vie naisilta uskottavuuden.

Taannoisessa eduskunnan seksikohussa miehiä syytettiin mm. rintojen väliin tuijottelusta, mikä sai minut tuntemaan ymmärrystä muslimien pukeutumissääntöjä kohtaan. Kautta aikojenhan naiset ovat käyttäneet paljastavia kaula-aukkoja nimenomaan sen takia, että haluavat esitellä komeaa rintavarustustaan. Eduskunnan budjettiin voitaisiinkin varata miljoonan euron määräraha, jolla palkattaisiin Italiasta konsultteja (konsultti= leikattu kollikissa: ei pysty itse tekemään, mutta osaa neuvoa) opastamaan talon naisia pukeutumisessa. Miljoona vain sen takia, etteihän eduskunnan omalla rahankäytöllä ole hevon helvetin väliä.

Mikäli minä kävelisin kadulla jormaa reippaasti shortsin lahkeesta ulkona roikottaen, niin takuulla se keräisi katseita, mutta eipähän tulisi mieleenikään syyttää ketään seksuaalisesta häirinnästä. Olenkin siis koko aikuisikäni käyttänyt polviin asti ulottuvia shortseja ja tähän käytäntöön päädyin aivan ilman afrikkalaisia konsultteja.

Tuo Lapin kansan päätoimittaja Korhosen erottaminen vaikuttaa liian selkeältä tapaukselta, eihän nyt Alma median kaltaisen konsernin toimitusjohtaja voi olla noin tyhmä. Tällä hetkellä uskon 70-prosenttisesti Korhosen tarinaan, mutta nämä "karpelat"  tuovat 30-prosenttisen epäilyn suureen kusetukseen.

Monet lehtimiehet ovat vihjailleet Karpelan kuplan vielä puhkeavan, joten eikohän olisi jo korkea aika paljastaa millä avuilla ne ministerinpaikat aikoinaan oikein hankittiin.