Tässä on  Suomen työllisyystilasto kansallisuuksien mukaan vuodelta 2014. Ainakin kantakirjasuomalaisten osalta nuo luvut ovat nykyään jo pari prosenttia korkeammat. Samoin lienee Euroopasta ja Pohjois- Amerikasta tulleiden tilanne.
 
Pohjois- Afrikan ja Lähi- idän osalta luvut ovat todennäköisesti vieläkin alhaisemmat, koska sieltä on tullut paljon uutta väkeä, joka on vielä kolmen vuoden kotoutuslomalla tai sitten jo vankina vangilassa istumassa. 
 
Meillä olisi siis aivan loistava taloudellinen tilanne, mikäli maassa asuisi vain suomalaisia, virolaisia, venäläisiä, aasialaisia, eurooppalaisia ja pohjoisamerikkalaisia.
 
Nyt tapahtuneeseen syntyvyyden vähenemiseen ei kuitenkaan saa tarjota lääkkeeksi mitään "synnytystalkoita", tai tuntuvaa rahallista korvausta lapsen hankkiville. Ei tietenkään, se on niin natsia ja Hitlerin Saksaa. Tuodaan sen sijaan vaan "ilmastopakolaisia" Marokon toreilta ja Lähi- idästä.
Kimmo Kiljunen vaatii suomalaisia vammaisia töihin, aivan kuin se nyt voisi ratkaista heikon huoltosuhteen. Kannattaisi laskea paljonko maksaa vuodessa, kun 10. 000- 20. 000 mamua on yhtäaikaa kolmen vuoden kotoutusleikityksessä. Heidän kustannuksensa ja ehkä jopa 4. 000 henkeä palvelusväkeä siihen päälle.
 
Ennen niin rikkaasta Espoosta on tullut Suomen velkaisin kunta ja kaupunginjohtajan mukaan suuri syy on nimenomaan maahanmuuton kustannukset. Nyt on tulossa lama ja voimmekin taas odottaa myös Helsingin virkamiesten vaatimuksia maahanmuuton kustannusten jakamisesta.
 
Venäjän pakotteiden helpottaminen voisi vielä pelastaa Suomen maatalouden ja avittaa muutenkin, mutta näkeepähän.