Ruotsissa muslimien puolue Nyans voi aiheuttaa yllätyksen ensi viikonlopun vaaleissa. Monien maltillisten muslimien ja liberaalien ruotsalaisten mielestä se on avoimen rasistinen ja ääri- islamistinen puolue.

Valtiopäiville se tuskin saa montaakaan edustajaa, mutta Malmö ja monet muut kalifaatti- kunnat voivat joutua islamilaisen hallinnon alaisiksi. Niissä ei hyväksytä edes puhetta tyttöjen huivikiellosta, vaan lyödään kerralla huivipakko kaikille tytöille.  Se ja monet muut Ruotsissa kielletyt islamin säännöt on jo toteutettu Ruotsin islamilaisissa kouluissa, eikä niille uskalleta tehdä mitään.

Meillähän on tuo somalinainen Maryan Abdulkarim, joka on julkisesti ilmoittanut käyttävänsä huivia sen takia, että kaikilla naisilla olisi oikeus huivin käyttöön. Hän oli muun rähinän ohessa perustamassa Suomeen feminististä puoluetta ja oli pitkään Naisasialiitto Unionin johtotehtävissä.

Hän oli myös pitkään Väestöliiton monikulttuurisuusasiantuntijana, mitä tehtävää hän hoiti myös Ylen Jälkiviisaissa sensuroidessaan ohjelman aiheet ja valitessaan ohjelman vieraat.

Muslimipuolue Nyans vaatii myös julkisesti kaiken taloudellisen tuen lopettamista feministisille järjestöille. Ja yllätys, yllätys: Maryan Abdulkarim ei tule koskaan tuomitsemaan sitä, kuten hän ei ole koskaan tuominnut pikkutyttöjen sukupuolielinten silpomista islamissa.

Muslimipuolue Nyans haluaa myös kieltää Koraanin polttamisen, mutta se on jo ilmoittanut haluavansa polttaa Lars Vilksin taideteoksen Nimis. Muslimit ovat jo polttaneet Ruotsissa kymmeniä tuhansia autoja, satoja kouluja, päiväkoteja ja asuinrakennuksia, joten se polttaminen heiltä kyllä onnistuu.

Nimis - Ett unikt konstverk i Skåne

Tässä Lars Vilksin teos Nimis, jonka muslimit haluavat polttaa. Teoksella ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, eikä mikään viittaa tuohon kivikautiseen uskontoon tai sen kanssa vouhottaviin.