Kiitos vaan kysymyksistä, mutta nyt minun pitää ehtiä Brysselin onnikkaan, se lähtee 10  minuutin kuluttua. Näin Jyrki Katainen vastasi Savon Sanomien toimittajalle, mutta silminnäkijöiden mukaan hän nousi kuitenkin Mikkeliin menevään Omnibussiin.

Meidän pitää kantaa vastuuta, minä kannan vastuuni, selitti sama mies pääministerinä. Vain viikkoja myöhemmin hän yllättäen jätti kesken pääministerikautensa ja pakeni Brysseliin jättipalkoille. Sieltä hän on sitten arvostellut Suomen huonoa taloustilannetta, johon hän itse on suurin syyllinen.

Tämänpäiväinen terrori- isku unohdettaisiin nopeasti, jos vaikkapa Oulusssa tai Valenciassa olisi tapettu muutamia kymmeniä ihmisiä. Sehän on nähty jo niin monta kertaa.

Sen takia onkin ehkä parempi, että se väistämätön tapahtui aivan EU: n ytimessä. Nyt jättiläispalkkoja vetävät EU- virkamiehet joutuivat kuoleman ja todellisuuden kanssa silmätysten.

Miten ihmeessä Lähi- idän sota- ja terrorialueilta päästettiin miljoonia nuoria miehiä Eurooppaan ilman mitään papereita ja tietämättä keitä he ovat. Ja vielä kun suurin osa heistä katosi maan alle heti Euroopan ytimeen päästyään. Ja kaiken hulluuden huipuksi jotkin tytti tuppuraiset ja heidi hautalat vaativat vielä saman mielettömyyden jatkamista. 

Nämä ihmiset eivät koskaan mieti asioiden käytännön puolta, koska he ovat tottuneet vain vaatimaan ja arvostelemaan: me haluamme, meille kuuluu, miksi ei tehdä, antakaa tuhannen milijoonaa!

Sitten on erikseen Miehet jotka menevät, tekevät ja näkevät, vetävät ne väkevät : STRONG!  (Vanha tupakkimainos)

Noita muslimien terrori- iskuja on ollut lukuisia vuosien mittaan ja niihin on totuttu. Euroopassa suurin uhka voisi kuitenkin  olla joku Breivikin kaltainen hourupää, joka nitistää 100 muslimia samaan kasaan. Tuollaisia breivikejä ei löydy ryhmiä, kuten muslimiterroristeja, mutta yksi riittää. Sellaisen iskun jälkeen Euroopan muslimit katsoisivat itsellään olevan oikeuden kostaa jokaiselle vääräuskoiselle ja puukottaa jokaista vastaantulijaa. Se on jo nähty Israelissa ja Espoossa.

Vajaat 10v sitten Espoossa nimittäin somali- ja suomalaisnuorukaiselle syntyi tappelu uskonnosta. Suomalaisnuori surmasi somalin ja paikallinen somaliyhteisö rupesi tosissaan vaatimaan summittaista kostoa vääräuskoisille suomalaisille. Poliisilla ja imaameilla oli täysi työ rauhoittaa tilanne.