Suomessa väiteltiin kymmeniä vuosia Länsimetrosta, koska sitä miljardin hintaa pidettiin liian kalliina. Samaan aikaan kaadettiin kuitenkin pelkästään Afganistaniin miljardi euroa rahaa, eikä siitä edes keskusteltu. Tänään Espoon Länsimetro toimii hienosti, mutta Kabulin ”Länsimetrosta” kavallettuja rahoja kuljetetaan nyt tuhansissa salkuissa pois maasta.

Ruotsi poisti nyt kaikki kiintiöt afganistanilaisilta, joten pian niitä alkaakin tulla sinne ovista ja ikkunoista niiden entisten 70. 000 jo Ruotsissa asuvan afgaanin lisäksi. Ja valtaosa (80%) tietysti tulee taas turvallisesta Iranista, missä kuitenkin jopa juutalaisuus on hyväksytty vähemmistöuskonto.

Ruotsi onkin turvallinen maa muslimeille ja varsinkin musliminaisille, mutta sitä se ei ole enää valkoihoisille ruotsalaisille. Nykyään jo Ruotsin tv: n lastenohjelmissa opetetaan miten käyttäytyä sen todennäköisen ryöstön sattuessa. Rahat, kännykät ja ryöstäjien mahdollisesti haluamat vaatteet pitää ojentaa heti kiltisti sedille. Useimmiten ryöstäjät myös valokuvaavat uhrin henkilökortit ja uhkaavat tulla kotiiin käymään, jos tämä ilmoittaa poliisille. Tämän takia virallinen luku 2500 nuorisoryöstöä vuodessa (7/pv) onkin reilusti alakanttiin.

ruotsi.jpgry%C3%B6sst.jpg

Göteborgissa, Östersundissa ja yhä useammissa kaupungeissa Ruotsin poliisilla on nuorille ja varsinkin naisille vain yksi neuvo: Älkää menkö ulos klo 20 jälkeen. Nuoret naiset ovat jo oppineet, että iltaisin ulos lähdetään vain porukalla ja pukeudutaan peittäviin vaatteisiin. Eilenkin kolme miestä kaappasi Tukholmassa teinitytön kadulta autoon ja vei hänet hotelliin raiskattavaksi. Aivan kuin Kabulissa, paitsi että Ruotsissa muslimeille riittää valkoihoisia ruotsalaistyttöjä raiskattaviksi ja muslimitytöt saavat kulkea täysin rauhassa.

Ranskassa on huivikielto tietyn ikäisille tytöille, mutta Ruotsissa on huivipakko kaikille muslimitytöille ja -naisille. Expressenissä haastateltiin kerran intialaista ja chileläistä naista, jotka asuivat mamu- lähiössä. He olivat molemmat kristittyjä, mutta arabia muistuttavan ulkonäkönsä vuoksi tuntemattomat musliminaiset huomauttelivat heille jatkuvasti huivittomuudesta ja muslimimiehet suorastaan uhkailivat.

Pihvi. Esittelin taas näitä asioita vain sen takia, että Riikka Purran ohjelma: pakolaisia nolla Tanskan sosiaalidemokraattien malliin on aivan oikea päämäärä. Suomessa on aina vain enemmän merkkejä Ruotsin mallista, josta ei ole enää mitään paluuta Pohjoismaiseen tasa- arvoon ja turvallisuuteen.