Teollisuusliiton pomo Riku Aalto leveilee liittonsa miljardin omaisuudella samaan tapaan, kuin huumeparoni Pablo Escobar aikoinaan uhkaili Kolumbian hallitusta. Medellinin kartellia johtanut Escobar rikastui myymällä bile- huume kokaiinia rikkaille ja keskiluokalle, mikä oli selvästi rikollista. Riku Aallon ja muiden ay- oligarkkien toiminta on ollut tähän asti vielä laillista, mutta moraalisesti kuitenkin enemmän kuin  arveluttavaa.

Tässä Pauli Vahteran perusteellinen kirjoitus ay-liikkeen suhmuroinnista Kojamon ja Saton alunperin meille vähäväkisille tarkoitettujen vuokra- asuntojen kaappaamisessa ja kiskurivuokrien perinnässä.

Minä olen tässä nettioikeudenkäynnissä asianomistajana, koska jouduin asumaan melko pitkään Kojamon asunnossa. Aina vuokraa maksaessani käsitin siinä täyttyvän kaikki törkeän ryöstön tunnusmerkit, enkä siis koskaan saanut ay- Rikulta samanlaisia kiksejä kuin Sanna Marin vetelee Pablon kokaiinista.

Noissa Vahteran ja Iltalehden jutuissa kerrotaan tarkoin Kojamon ryöstön taustat, mutta nyt nähdään näiden ay- pamppujen muodostuneen jo ulkoparlamentaariseksi voimaksi.

Riku Aallon palkka on lähes tuplasti parempi kuin valtiovarainministeri Riikka Purran ja ilmeisesti sen takia hän nyt voimantunnossaan yrittää jopa kaataa hallitusta. Teollisuusliiton lakkokassa kestää useita kuukausia laajamittaista teollisuuden alasajoa.

 Suomalaiset ovat luulleet vallan olevan maassamme demokraattisesti toimivilla puolueilla, mutta nyt ovat ay- hoffat ruvenneet näyttämään voimaansa. Niillä on koko ajan vähemmän jäseniä, mutta ne maksavat ruhtinaalliset lakkokorvaukset ja nyt mielenosoituksiin tuleville maksetaan siitäkin erillinen palkka "laillisten" 50 euron lahjakorttien muodossa.

Tämä ei muistuta sitä paljon puhuttua 1930- lukua, mutta tämä muistuttaa Putinin nousua oligarkkien Venäjällä. Pian jollain Riku Aallolla ja oligarkki Oleg Deripaskalla on huvipurret vierekkäin Monacossa ja Li "paskapuhetta" Andersson siemailee venäläistä samppanjaa molemmissa vuorotellen.

Nyt  Anderssonin diktatorisesti johtama Vasemmistoliitto ja kaikki tuppuraiset vastustavat tekeillä olevaa rajaturvallisuuslakia, vaikka sitä lakia olisi tarkoitus käyttää vain lyhyen aikaa kriisitilanteessa ja sen käyttö vaatisi presidentin ja Tp- utvan hyväksynnän.

Koska Sanna Marinin hallituksen samaan tilanteeseen laatima rajalaki oli kuin suoraan Kremlin pelikirjasta ja oliko peräti sieltä tilattukin! Siinä laissahan keskityttiin nimenomaan vain Putinin maahan ajamien ihmismassojen sujuvaan vastaanottamiseen. Itärajan lähellä asuvilta oli tarkoitus takavarikoida asunnot, kiinteistöt ja autot tunkeutujien käyttöön. Tilastojen mukaan ne tulijat olisivat sitten oma-aloitteisesti vieneet heiltä rahatkin.

Meillä olisi jo nyt täysi kaaos päällä, jos vallassa olisi Sanna Marinin II- hallitus ja vielä Pekka Haavisto presidenttinä! Ainakin 40- 50. 000 "siirtolaista" olisi jo asutettuna 50 km leveälle vyöhykkeelle itärajan pintaan ja paikallisväestö karkotettu, paennut tai evakuoitu. Siellä olisi Putinille juhlapöytä katettuna ja kaikkialla Ramadanin kunniaksi liehuvat islamin vihreät liput muistuttaisivat meitä Krimin vihreistä miehistä.

Artikelbild för artikeln: Muslimer protesterar mot ny medborgarskapslag

Nykyisen hallituksen kaatumista ei kuitenkaan kannata pelätä, sillä seuraavassa hallituksessa on muuten sama kokoonpano, mutta Kepu istuu Freudenthal- Rkp: n tilalla. Sanna Marinin viisikko on palannut harjoittelemaan politiikan tekoa eri suuntiin ja viimeisenä näemme Annika Saarikon laskeutuvan lapsivuoteeseen häpeämään.