Noin kehuu presidenttiehdokas Olli Rehn valtiovarainministeri Riikka Purran (PS) esiintymistä Maailmanpankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) vuosikokouksessa Marokossa.

Tässä Suomen sisäpolitiikassa on nyt jotain pahasti pielessä. Presidenttiehdokkaana oleva Li Andersson kannattaa nyt julkisesti 1300 siviilin ja jopa pikkulasten murhaan syyllistynyttä natsi- Hamasia, vaikka tuo nainen kesällä vaati Riikka Purran eroa muutaman asiayhteydestään irrotetun sanan takia.

Miten Li Andersson yleensä voi olla presidenttiehdokkaana; missä on nyt Eva Biaudet? Hän taitaa olla samalla tavalla Hamasin väkivallasta ja verenvuodatuksesta kiihottunut bimbo kuin Anderssonkin. Vasemmistoliiton Veronika Honkasalo ja Li Andersson ovat varmasti vieläkin iloisia Putinin voitoista ja Ukrainan tuhoista.

Israel tekee aivan oikein tuhotessaan Hamasin lopullisesti ja tarvittaessa myös Hiizbollahin. Nyt on sota jo alkanut ja USA: n armeija, sekä monet Euroopan maat ovat juutalaisen kansan tukena. Vaihtoehtona olisi jäädä odottamaan uutta ja entistä suurempaa siviilien joukkomurhaa näiden jihadistien hiivittyä tunneleita pitkin Israelin armeijan ohi siviilien kimppuun. Silloin iranilaiset ääri- islamistit voisivat olla myös Syyrian rajan takana ja sitten olisi täysin mahdoton kolmen rintaman sota edessä.

Libanonin sisällissodan aikaan Jasser Arafatin armeija laivattiin Tunisiaan, mutta ei yksikään valtio huoli Hamasin terroristeja. Ja nyt meillä on hallitus, joka ei lähetä luksuskoneita niitä kansanmurhaajia tänne turvaan hakemaan. Kuten Li Anderssonin ja Anna- Maja Henrikssonin hallitus haki al- Holin "suomalaiset" (somalit, arabit) terroristit tänne loiselämäänsä jatkamaan.

Nyt on tilinteon hetki, Veronika Honkasalo, Li Andersson ja Suomen sekopäiset imaamit!!

Israelin vaaleissa ei parannusta palestiinalaisten asemaan - AntroBlogi