Merja Kyllönen valittiin tänään Vasemmistoliiton presidenttiehdokkaaksi. Myös Paavo Arhinmäki oli aikeissa osallistua kisaan, mutta Helsingin pormestariehdokkuutensa vuoksi hän olisi voinut tehdä sen vasta kuntavaalien jälkeen. 
Tästä johtuen puoluejohtaja Li Andersson kiirehtikin ehdokasasettelua ja näin ollen Paavo Plösö Arhinmäki jäi feministien jalkoihin.

Liikenneministerinä toimiessaan Merja Kyllönen tilasi ministeriölle oman jäänmurtajan. Suomessa jäänmurtajia hallinnoi ja hoitaa Arctia Shipping, joten Kyllönen olisi joutunut perustamaan kokonaan uuden organisaation tuolle laivalleen. Vasurit lähtivät sitten hallituksesta vaalikampanjoimaan ja tuo Kyllösen tilaama jäänmurtaja myytiin Arctia Shippingille.

Paavo Arhinmäki ei tilannut jäänmurtajaa kulttuuri- ja urheiluministeriölle, vaikka moni politiikan asiantuntija sitä pelkäsikin. Sen sijaan hän heilutti sateenkaarilippua Sotshin olympialaisissa, oksenteli pitkin seiniä ja sammui mihin sattui. Siis poliittiselta painoarvoltaan aivan tuohon Kyllösen jäänsärkijäfarssiin verrattava suoritus. Tuo Kyllösen laiva olisi voitu hinata Arhinmäen 300- 500 miljoonalla remontoidulle Olympiastadionille, olisi siinä kansalla ollut ihmettelemistä.

Paha voittaa, jos hyvät eivät tee mitään, siinä Kyllösen vaalilause. Minua kyrsii aina suunnattomasti, kun jotkut omahyväiset plösöt kuvittelevat olevansa muita parempia. Tunnen vasurien ajatuskulkua sen verran hyvin, että tiedän Kyllösen kaltaisten plösöjen puolustelevan Stalinin joukkomurhia, vähättelevän Nizzaa, Pariisia, Charlie hebdoa, Brysseliä, Kamputseaa, Berliiniä etc, etc.

Sitten he katsovat oikeudekseen natsitella jokaista eri tavoin ajattelevaa. Olikin siis erikoisen huvittavaa, kun Turkin Erdogan haukkui kaikki muut eurooppalaiset poliitikot natseiksi. 

Touhu muuttuu rikolliseksi, jos perussuomalaiset pääsevät hallitukseen, lausui Li Barbi Andersson. Ei muuttunut, mutta maan talous saatiin nousuun.

Ei minulla ole sellaisia rahoja, joudun minä maakunnissa usein vastaamaan. Näin rehvasteli liikenneministeri Merja Kyllönen takki auki jossain lehdessä ja se kuvaa hyvin hänen asennettaan ja arvomaailmaansa.