Viime vuonna Euroviisut hyvin kyseenalaisella tavalla voittanut Ruotsin Loreen (Lorine Zineb Nora Talhaoui) on ilmoittanut jo valmiiksi, ettei hän aio luovuttaa voittopokaalia kisat mahdollisesti voittavalle Israelin Eden Golanille.

Lorinahan on alkujaan marokkolainen ja samanlainen paskiainen kuin Hamas ja muutkin muslimit. Turvapaikka ja ihmisoikeudet piti Ruotsista saada, mutta niitä ihmisoikeuksia ei muille anneta. Koska muslimibarbaarit tunnustavat Kairon julistuksessaan ihmisoikeudet vain muslimeille ja siinäkin vain naisille.

Joissain jalkapallon MM- kisoissa oli Egypti mukana. Pelissähän on herrasmiessopimus, jonka mukaan toisen joukkueen pelaajan loukkaantuessa vastapuoli ei käytä hyväkseen ylivoimaansa, vaan potkaisee pallon sivurajan yli. Sitten tilanteen selvittyä sen loukkaantuneen pelaajan joukkue heittää pallon takaisin vastustajalle.

Egyptille tuli loukkaantuminen jossain pelissä ja vastustaja potkaisi pallon yli sivurajan. Tilanteen selvittyä egyptiläiset paskiaiset eivät kuitenkaan noudattaneet tuota satavuotista herrasmiessääntöä, vaan heittivät pallon omalle joukkueelleen.

Länsirannan Ramallah oli Israelin toiseksi vaurain kaupunki heti Tel Avivin jälkeen, kun Israel vielä hallitsi koko Länsirantaa. Sitten kaupunki luovutettiin palestiinalaishallinnolle ja nykyään se on oikea sontatunkio korruption ja rikollisuuden takia. Heimot ja suvut ammuskelevat toisiaan joka yö. Jerusalem studio.

Suuressa ja mahtavassa Arabiassa on jo pitkä rivi romahtaneita valtioita; Libya, Libanon, Syyria, Irak, Jemen ja Egyptissäkin käydään sisällissotaa pienellä liekillä. Siihen vielä päälle Palestiina Joelta merelle (Holokaustin kautta) ja taas on saatu uusi sontatunkio muiden elätettäväksi ja ruokittavaksi!

Se oli kuin tanssia käärmeiden päällä, kuvasi Jemenin entinen presidentti virkakauttaan tuossa tyypillisessä arabien heimovaltiossa.

PS. Joskus Marokossa käydessäni katselin paikallisia karttoja, joissa oli iso valkoinen alue Atlasvuoristossa Marokon ja Algerian rajakiistojen takia. Siitäkin ne varmaan vielä sotia nujuavat, vaikka Marokkohan sotii ilmeisesti vieläkin Polisarion kanssa Saharassa.