Eilen minua hieman ihmetytti, kun aina tasa- arvon perään huutavan Vasemmistoliiton kolmesta ministeristä yksikään ei ollut mies. Etsin tiedot puolueen johdosta ja siellähän kahdeksasta johtohenkilöstä vain kaksi on kantakirjasuomalaisia miehiä.

PUOLUEJOHTO
Li Andersson, puolueen puheenjohtaja
Hanna Sarkkinen, 1. varapuheenjohtaja
Juho Kautto, 2. varapuheenjohtaja
Veronika Honkasalo, 3. varapuheenjohtaja
Joonas Leppänen, puoluesihteeri
Pia Lohikoski, puoluevaltuuston puheenjohtaja
Suldaan Said Ahmed, puoluevaltuuston 1. varapuheenjohtaja
Kati Tervo, puoluevaltuuston 2. varapuheenjohtaja

Somalimies Suldaan Said Ahmed on ilmeisesti valittu mukaan vahvistamaan feminismin ja jihadismin pyhää liittoa, joka allianssi on varmasti saanut Molotovin ja Ribbentropin nauramaan haudoissaan.
 

Kati Tervo taas lienee mukana omien ja miehensä Jarin tinkimättömän suvaitsevaisten kirjoitusten johdosta. Jari Tervo tosin heittelee halveksivasti Raamattua nurkkaan television suorissa lähetyksissä, mutta sehän kuuluu nykyisin vallitsevaan suvaitsevaisuuskäsitykseen. Heittämällä Koraania nurkkaan hän olisi vain samanlainen natsi kuin tanskalainen Rasmus Paludan ja sellaisesta kauheudesta katkaistaan kurkku hyvin nopeasti.

Olen ollut koko työikäni rakennushommissa ja kuulunut Rakennusliittoon, mutta nyt jäänyt siitokseen. Ennen rakennustyöläisistä jotain 60- 70 % äänesti Vasemmistoliittoa, mutta nyt jopa Rakennusliiton johtohenkilötkin ovat eronneet puolueesta.

Li Andersson on tehnyt puolueesta julkisen sektorin naisten ja pakolaisten (ei kaikkien mamujen, vain pakolaisten ) etujärjestön, missä ei sinänsä ole mitään vikaa, koska pitäähän kaikilla kansanryhmillä olla omat edunvalvojansa. Hän kuitenkin kaappasi vanhan puolueorganisaation ja sen resurssit, eikä perustanut omaa puoluetta. "Missään puolueessa ei äänestäjäkunta ole vaihtuneet niin paljon ja niin nopeasti kuin Vasemmistoliitossa", kehui Li televisiossa. Jonkun miespuolisen puoluejohtajan sanomana tuollaista olisi pidetty mielettömänä, mutta kun se feminismi on sitä jihadia, vaikka jihad sen feminismin vielä nitistää.

Ensi vappuna vassarit heiluttavat varmaan jo mustaa lippua, jossa on keskellä  hämähäkki väärinpäin. Kiinni ommeltuna. Tuokin päätös alle 25- vuotiaiden suomalaisnaisten ilmaisista ehkäisyvälineistä lienee ollut Suldaan Said Ahmedin idea, koska somaliperheiden oma normi on 10 lasta ja 10 ottolasta. Siinä on se feministi- jihadistinen logiikka nyt jotenkin.

Lehdissä on päivitelty, kun rkp on saanut läpi kaiken vaatimansa ja vielä enemmän. Li Andersson on kuitenkin ruotsinkielinen ja kaikki nämä vaatimukset pakkoruotsin laajentamisesta lienee tehty hänen kimakalla äänellään.

 Useimmissa Afrikan valtioissa virallinen kieli on entisten kolonialistien ranska, portugali, englanti etc. Näin ollen heimoalueilta tuleville ja vain heimokieltään osaaville nuorille valtion ja julkisen sektorin virat ovat täysin poissuljettuja. Ja aivan samalla tavalla Itä- Suomen ja Pohjois- Suomen heimoalueilta tulevilta suomalaisilta nuorilta on suljettu pääsy satoihintuhansiin julkisen sektorin virkoihin. Maahanmuuttajilla on siinäkin se positiivinen syrjintä, missä kaikenlainen kielitaidottomuus onkin pelkästään etu.

 

Minua kiukuttaa ruotsinkielen määrääminen pakolliseksi ylioppilaskirjoituksissa. Seurauksena viisi prosenttia kokelaista reputtaa. Näin käy, opitaan kieltä kuinka hyvin tahansa. #Gaussitus Nyt uhrattiin Itä-Suomen pojat, jotka reputtavat muiden puolesta.