Miten Suomi nyt luopuu vapaaehtoisesti 100 vuotta kestäneestä itsenäisyydestään ja kuinka me suremme Valko- Venäjän ehkä luopuvan 30 vuotta kestäneestä itsenäisyydestään. Siitä on tässä nyt kysymys!

Suomessa ei ole viime vuosina kirjoitettu mitään Ukrainasta, koska Ukrainan itsenäinen ja vapaa kansa valitsi presidentikseen etnisen venäläisen, joka ei osaa edes kunnolla ukrainan kieltä. Se ei mennyt niin kuin Hesari halusi, mutta Ukrainan kansa katsoi sen viisaimmaksi.

Valko- Venäjän itsenäisyys on tosiaan kestänyt vain 30 vuotta ja Valko-Venäjä julistautui melko vastahakoisesti suvereeniksi 27. heinäkuuta 1990.

Suomen itsenäisyys sen sijaan lunastettiin sisulla, sodalla, verellä ja kymmenillä tuhansilla vainajilla. Samoin se itsenäisyys on säilytetty sisulla, verellä, 80. 000 vainajalla ja 400. 000 pakolaisella.

Valko- Venäjä on ollut Venäjän ja Neuvostoliiton osa satoja vuosia ja sen talousjärjestelmä on täysin sidoksissa Venäjän talouteen:

Suurimmat tuontimaat olivat Venäjä (59,4 %), Saksa (5,9 %), Kiina (5,1 %)

 Vientimaista suurimmat olivat Venäjä (35,4 %) - Saksa (3,8 %)

Energiasta 90% tulee Venäjältä ja se on nimenomaan sitä ilmastoa pelastavaa maakaasua. Suomi ostaa Venäjältä vain öljyä ja mustaa kivihiiltä ja pian me korvaamme kotimaisen turpeen venäläisellä puuhakkeella, joka rouhitaan Siperian hiilidioksidia sitovista metsistä. Suomi on sitten hiilineutraali, koska ne hiilijalanjälkemme ovat piilossa Siperian soilla ja metsissä.

Nyt tuossa EU: n elvytyspaketissa jaetaan valtavia setelinippuja ympäri Eurooppaa, mutta Suomi saa vain kolikoita. Ja tämä on vasta ensimmäinen askel: ahkeran Suomen kansan mahdollisesti kehittäessä uusia nokioita ja vaurastuttua tulee taas uusi isojako, jossa Saksa ja Ranska jakavat suomalaisten rahat ja omaisuuden Välimeren maihin.

Lisäksi tulee EU- verot, jotka tulevat vain paisumaan vuosi vuodelta. Ja siinäkin on se sama EU- huijaus jo valmiina: nyt jo sovitusta muoviverosta annetaan heti alennuksia ja vapautuksia tietyille maille. Ja onhan se loogista; miten Ranska, Italia ja Espanja pystyisivät keräämään verot muovista, kun ne eivät pysty keräämään muitakaan veroja. Mutta Suomi pystyy: Me maksamme muoviveron tuplana, koska me olemme mallioppilas ja Ilmasto! Noin kirkuu Tytti Tuppurainen televisiossa. (Ja persettä Macronille, suom, huom.)

Suomi on tänään kuin jäävuoreen törmännyt Titanic- laiva, jonka matkustajat ovat hukkumassa, mutta miehistö (hallitus) istuu jo valmiiksi pelastusveneissä ja tähyilee anovasti taivaanrannassa kelluvaa EU- laivaa. Siellä soi musiikki ja siellä raikaa ilo, sieltä he toivovat pelastajien tulevan heidät hakemaan..

Viime vaaleissa monet kepun ministerit ja kansanedustajat menettivät eduskuntapaikkansa, koska kepua äänestävä Maakansa katsoi heidät kyvyttömiksi edustamaan itseään. Sitten tuli sekasikiö- hallitus ja nämä kimmotiilikaiset, juharehulat ja kumppanit pääsivät hallituksen taakse perustettuun EU- Hoviin. He ovat menettäneet poliittisen tulevaisuutensa, mutta he saavat nyt jopa parempaa palkkaa kuin kansan valitsemina kansanedustajina. Lisäksi he ovat mukana tuhansien rahakkaiden valtion, kuntien ja EU- virkojen jaossa. Pieni piiri jakaa hilloa, kunhan muistaa vaan aina nuolla jokaista tarjolle tulevaa persettä.