Lappeenrannassa biologit ovat upottaneet keräämiään joulukuusia vesistöön ja nyt he ovat aivan hämmästyksissään kalakantojen ja pohjaeliöstön runsastumisesta. Kyseessä on suomalaisten kalastajien jo tuhansia vuosia käyttämä turo, joka on nyt siis uudelleen keksitty.

Minä kirjoitin jo 10- 15 vuotta sitten (kts. arkisto) samasta asiasta ja kehotin kyläyhteisöjä keräämään nimenomaan joulukuuset nippuihin ja upottamaan ne sitten lähivesiin. Nyt nämä kirjanoppineet biologit kuittaavat satojen tuhansien palkinnot ja apurahat, sekä niijaavat monenlaiset mitalit itsenäisyyspäivän juhlissa.

Minä taas jatkan täällä netissä synkkää yksinpuheluani; etsin ja löydän ratkaisuja kaikkiin maailman ongelmiin, mutta silti blogini suljetaan aina vaalien ajaksi! On tämä niin ääretöntä!

Hamas vaatii nyt Israelia vetämään joukkonsa Gazasta ja lopettamaan sotimisen, muuten se ei vapauta niitä sataa israelilaista panttivankia. Israelin armeijan lähdettyä se voisi jälleen kerran järjestää suuret voitonjuhlat, mutta silti se ei vapauttaisi niitä sataa panttivankia. Se on nähty jo niin monta kertaa.

Hamasin tärkeimmät panttivangit ovatkin itse asiassa ne 1. 5 miljoonaa palestiinalaista siviiliä. Egypti auttaa siinä kiristyksessä, koska se ei avaa rajaansa noille nälkäisille laumoille. Vaikka kyseessä ovat samaa kansaa olevat, samaa kieltä puhuvat ja samaa uskoa tunnustavat arabit. Joista suuri osa on vieläpä Egyptin kansalaisia, koska Gazahan kuului aikoinaan Egyptille.