Nyt somalitaustainen lääkäripariskunta syyttää Hesarissa suomalaisia rasismista ja vaatii tietenkin perussuomalaisille täyttä kieltoa osallistua Suomen tasavallan politiikkaan ja etenkin hallitustyöhön. Persut perheineen on yli miljoona suomalaista, mutta se ei näitä somaleja hetkauta.

 Ibrahim Ahmedin ja Hibo Abdulkarimin rasistinen ulostulo osoittaa jälleen kerran. kuinka tärkeää oli saada perussuomalaiset hallitukseen lakeja säätämään. Minä olen nähnyt lehdissä ja televisiossa 1001 somalien haastattelua ja kaikissa he solvaavat suomalaisia ja haukkuvat meitä rasisteiksi. Ei ole siis ihme, että somalit ovat Suomen ylivoimaisesti vihatuin kansanryhmä ja heistä voidaan todella puhua maahantunkeutujina.

Jotkut suomalaiset potilaat eivät ole halunneet Ibrahimin ja Hibon vastaanotolle ja siitä närkästyneenä nämä nyt vaativat jopa hallituksen kaatamista. Tämä pariskunta ei taatusti tunnusta YK: n ihmisoikeussopimusta, vaikka siihen taas vetoavatkin. Muslimit kun ottavat tuosta sopimuksesta vain Kelaa ja sosiaalitoimistoa koskevat osiot.

Tämä somalipariskunta on ehkä kuullut lääkärien Hippokrateen valasta, mutta selvästi uskovaisina heille pätee vain Koraanin sanat:

Vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään.

Tuo somalilääkäreiden törkeä ulostulo vie heiltä kaikkien miljoonan PS- taustaisten potilaiden käynnit, mutta lisäämällä tuon Koraanin lauseen oveensa lähtevät muutkin ja he saavat palvella vain muslimeja. Ja siinäkin vain tiettyä islamin suuntausta edustavia.

Muutamia vuosia sitten Hesarissa oli iso juttu erään helsinkiläisen sairaalan synnytysosastolta. Sinä viikonloppuna sinne tuli synnyttämään musliminainen ja sattumalta päivystämässä olevista lääkäreistä, hoitajista ja kätilöistä suuri osa oli miehiä. Musliminaisen mukana oli heidän tapojensa mukaan iso seurue, joka käskytti heti henkilökuntaa hankkimaan paikalle uuden naispuolisen henkilökunnan. Uskonnollisista syistä. Ei sitä Hesarissa ihmetelty, koska muslimien rasismi on meillä jo yleisesti hyväksyttyä.

Tässä alhaalla kuvissa neljä lääkärioletettua. Yhden heistä on todettu väärentäneen paperinsa Ruotsissa. Toisenkin ulkomaisessa tutkinnossa oli epäselvyyksiä, mutta hyväksyttiin Ruotsissa ja lääkäriksi päästyään hän teki hämmästyttävän pitkän uran huumaavia lääkkeitä myyden. Yksi näistä kuvan lääkärioletetuista on opiskellut Britanniassa, vaikka korostaa suomalaisuuttaan (?). Samoin toinen oletettu lääkäri korostaa suomalaisuuttaan, vaikka on opiskellut Romaniassa (?).

knarkcentral-featuresanna-brink-falsk-lakare-featureMalmin sairaala on Ibrahim Ahmedin (oik.) työpaikka. Myös Hibo Abdulkarim on työskennellyt siellä mutta tekee juuri nyt töitä yksityisellä vastaanotolla.

Tässä vielä lisäyksenä Teemu Keskisarjan kolumnista poimittua rasismia Suomessa:

Montako rasistista hengenriistoa ovat kantasuomalaiset tehtailleet neljännesvuosisadassa?

Nolla. Eivät yhtään. Luit oikein. Ainutkaan ulkomaalaistaustainen ei ole Suomessa menehtynyt äärijärjestön kynsissä, katuhyökkäyksessä tai polttopulloiskussa ihonvärinsä ja eksoottisen asunsa takia. Suomi lienee maailman turvallisin maa etnisille ynnä muille vähemmistöille.

Vuoden 1734 lakia tulkiten, pakolainen joka kiitokseksi yösijasta ja ruuasta kohdisti isäntäväkeensä hirmutyön, ansaitsi kovennetun eli kivuliaamman ja häpäisevämmän kuolemantuomion. Nykysuomalainen ei ajattele noin, kun lukee nimet Abdiqadir Osman Hussein, Abbas Karim Muhammad, Zakhariya Hassan, Araz ja Aram Bibani, Abderrahman Bouanane, jne.