Björn Wahlroos on tyypillinen plutokratian edustaja, jolle työkansa on vain palvelijoita ja orjatyövoimaa. Vanhukset ja sairaat ovat hänelle vain jätettä. Muissa yhteiskuntaluokissa siis; hänen omassa säädyssään jokainen ihminen on laulun arvoinen: hej trallerii, och helan går!

 

Jorma Ollila loi Nokian suuruuden, mikä tuotti koko Suomelle runsaasti vaurautta aina näihin päiviin asti. Hänen ansionsa eivät katoa.

 

Mutta mikä on ollut Björn Wahlroosin vaikutus Suomen kansantaloudelle. Hän on vain pelannut suomalaisella kansallisomaisuudella muiden pelureiden kanssa ja suuri osa siitä onkin siirtynyt ulkomaille. Mahdollisesti historioitsijat 50 v kuluttua toteavat Wahlroosin olleen yhtä hyödyllinen Suomelle kuin espanjantauti oli aikoinaan Euroopalle. Jos Suomeen joskus ilmestyisi joku Augusto Pinochetin tyyppinen tyranki, niin hänellä olisi heti Wahlroosin oligarkia takanaan.

 

Ehkä meidän tosiaankin pitäisi tehdä pieniä poikkeamia demokratiassa ja ottaa Wahlroosilta pois Suomen kansalaisuus, sekä karkottaa hänet jonnekin Jersey- saarille. Miehen puheista tulee eräs norjalainen A.B.B. mieleen.

 

Mikähän meteli syntyisi, jos jonkun perussuomalaisen kansanedustajan avustaja vaatisi äänioikeuden ottamista pois muslimeilta! Sen sijaan Wahlroos voi vapaasti vaatia saman oikeuden ottamista pois tämän maan rakentaneilta vanhuksilta. Ja media kumartaa, niiaa ja siteeraa kohteliaasti.

 

Media tuomitsi ankarasti perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen vierailun Cannonball- prätkäjengin tiloihin. Ja tässä syy: siellä pyörivät kaikenlaiset talous- ja huumerikolliset, pedofiilit ja ulkoministeri- erotomaanit.

 

 

images?q=tbn:ANd9GcQXZdVKLQqDgN1JEvU85-6