Viime vuoden syyskuussa minä kirjoitin näin kauniisti, innostavasti ja toivoa täynnä Katri Kulmunin ehdokkuudesta Keskustapuolueen puheenjohtajaksi. Asetin epäröimättä tämän nuoren naisministerin kokeneiden miesministerien edelle, kuten meillä perinteistä tasa- arvoa noudattavilla kantakirjasuomalaisilla miehillä on tapana. Paras ehdokas voittakoon, sukupuoleen katsomatta!

Nyt Kulmuni on sitten näyttönsä antanut. Julkisuudessa hallituksen naisviisikko vannoi täydellistä ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa, mutta pian sieltä vuodettiin (Andersson, Ohisalo?) pääministeri Marinin todenneen Kulmunin olevan ”oikea maanvaiva”. Hyväuskoinen Katri nappasi tästä heti kopin ja päätti ryhtyä kiertämään kaikki maaseudun kepulaiset kunnat.

No, voihan perkele! Ajattelin kannattaa Mika Lintilää puoluejohtajaksi, mutta huomasin juuri lehdistä hänen kieltäytyneen. Hänessä olisi ollut sitä  tosimiehen maskuliinisuutta, jota nyt tarvitaan. Hänen vastuullaan oli nuo Business Finlandin kyseenalaiset tukien jakamiset, mutta ei hän mitenkään puolustellut, valehdellut, eikä varsinkaan syytellyt muita tapahtuneista väärinkäytöksistä. Tietäähän sen, kun läpiliipatut konsultit pääsevät pikkuvirkamiehiä huijaamaan. Kuten tämä Sanna Marinin mies.

Annika Saarikko oli neljä vuotta ministerinä Sipilän hallituksessa, mutta minulla ei ole hänestä mitään muistikuvaa. Lisäksi sylivauva kotona, miten vaan taas käyneekään! Matti Vanhanen kertoi taloutta alettavan laittaa kuntoon vasta vuonna 2022, vaikka luottoluokittaja Moody`s varoitteli luokitusten putoamisesta jo syksyllä. Sellainen tietäisi satojen miljoonien vuosittaista lisälaskua.

Nyt on nähty ja tullaan vielä ikävämmin näkemään millainen veturi Helsinki on Suomen taloudelle. Se on vain ravintola- ja bordellivaunu, jota Suomen maalaisväestö on joutunut työntämään edessään. Helsinki, Espoo ja Vantaa: työttömyysluvut nousivat 80- 100%! Nyt on soitto vaiennut ja juhlat muiden kustannuksella ovat lopullisesti ohi.

Helsingin Kaivopuistossa viisimiehinen miesporukka tappoi sattumalta tapaamansa tuntemattoman miehen. Julkisella paikalla ja kymmenien ihmisten nähden. Jutusta vaiettiin heti, kun selvisi kyseessä olleen tämä BLM; siis musta- ja muslimitaustainen miesporukka tappoi kantasuomalaisen miehen. Olisihan siitä ollut A- Studiossa, Ylen uutisissa ja olisi ollut valtavia polvistujaisia ja marsseja, jos asia olisi ollut toisinpäin.

Miten sitten reagoi Helsingin syrjäisillä kaduilla yöaikaan suomalainen tyttö, nainen, mies tai poika, kun tuollainen mustaihoinen muslimiporukka tulee vastaan. Juokse henkesi edestä!, varoittavat varmaan helsinkiläiset äidit ja isät lapsiaan. Ja kuka sitten haluaa asua lähiössä, missä koska tahansa voi joutua ryöstetyksi, raiskatuksi tai tapetuksi. Ei kukaan valkoihoinen, se on nähty Ruotsissa ja kaikkialla maailmassa.

”Nämä sanomiset määrittävät myös perussuomalaisen puolueen”, kirjoitti Helsingin sanomien politiikan esimies Jussi Pullinen näistä muutamien perussuomalaisten kansanedustajien rivoista sanomisista. Tuskinpa nyt muutama Facebook- rivous, mutta  muslimien ja mustaihoisten käyttämä väkivalta ja rikollisuus määrittävät kyllä aika vahvasti heidät ja heidän uskontonsa. Ihmisten mielissä siis, vaikka lehdissä lukisi mitä tahansa kaunista lorua ja lällätystä.