Viimeisen kahden viikon aikana on jo 7 ihmistä ammuttu Ruotsissa ja murhayrityksiä on ollut monta kertaa enemmän. Tämä on kahden kuvissa alla olevien huumejengien johtajien keskinäisen sodan tulos. Ennen ne olivat liittolaisia, mutta sitten kiista huumekaupan reviireistä tai muslimeille niin pyhä kunnia (laiskan rosvon sekopäisyys) sotkivat välit.

"Kurdikettu" Rawa Majid oikealla onnnistui sankarillisesti tapattamaan alaikäisillä vasemmalla olevan Ismail "Mansikka" Abdon 60- vuotiaan äidin ja nyt nuo aivokääpiöt murhaavat kilpaa toistensa sukulaisia ja roistokavereita. Tai siis murhauttavat alaikäisillä, koska se on muslimien tapa nykyään Ruotsissa ja pian Suomessakin.

Nyt varsinkin Uppsalan kouluista on kadonnut monia tuon Kurdihyeenan sukulaislapsia, koska äitien tappamisen jälkeen islamilaiseen kulttuuriin kuuluu lasten tappaminen. Myös tuntematon määrä aikuisia on lähtenyt. Monesti vanhemmat ovat vain tuoneet lapsensa lentokentälle ja nämä ovat matkustaneet yleensä Turkkiin. Ehkä sieltä eteenpäin muualle Lähi- itään; kuka tietää ja ketä kiinnostaa!

Nämä molemmat roistot piileskelevät julkisesti Turkissa, mutta Erdogan ei suostu luovuttamaan niitä Ruotsiin. Ehkäpä se on siunauskin ruotsalaisille, kun pääsevät koko roskasakista kerralla eroon.

Ismail ”Jordgubben” Abdo.Rawa ”Kurdiska räven” Majid.