Viimevuonna suomalaisia miehiä kuoli enemmän kuin rauhanaikana  80 vuoteen. Vihreiden kansanedustajaehdokas ja Kelan tutkijaprofessori Heikki Hiilamo kertoi viikolla televisiossa, että suomalaisten miesten köyhimmän viidenneksen ( n. 500 000 miestä) elinikä on nykyään 13 vuotta alhaisempi kuin suomalaisten keskimäärin. Jos näin järkyttävät luvut julkaistaisiin suomalaisista köyhistä naisista, niin armeija olisi kaduilla ja kirkoissa soitettaisiin hätäkelloja. Nyt muutama leveäharteinen feministi pitää kättään Hiilamon suulla ja estää häntä pääsemästä kaduille ja toreille ennen vaaleja.

Näin vihreiden ja kokoomuksen hallitus on lupauksensa mukaisesti pääsemässä lopullisesti eroon köyhistä. Tämä hallitus tekee sen, mitä Stalin Talvisodassa yritti. Heidän vaatimansa maahanmuuton lisääminen olisi edellyttänyt voimakasta maastamuuton lisäämistä, mutta käyhän se homma näinkin. Joskus 60- ja 70- luvuilla Suomesta pakotettiin lähes 100 000 ihmistä vuodessa muuttamaan Ruotsiin. Työvoimatoimistoissa lyötiin vain menolippu kouraan.

 

Suomessa jo 360 000 ihmistä työskentelee sosiaali- ja terveysalalla, siis joka seitsemäs työntekijä. Viimeisen viiden vuoden aikana alalle on tullut 60 000 uutta työpaikkaa ja pääosin yksityiselle sektorille. Valtaosa heistä on naisia, miehiä on vain joka kymmenes.

Näin on Sitran ja valtion rahoituksella luotu vahva yksityinen terveydenhoito ja vaalien jälkeen ruvetaankin sitten oikein voimalla ajamaan alas julkista terveydenhoitoa.

 

Viimevuonna Suomessa teki 320 00 ihmistä palkatonta työtä, mikä on 13 % työvoimasta. Palkatonta työtä tehtiin 61773 henkilötyövuotta pienissä ja suurissa yrityksissä, sekä julkisella sektorilla. Näin kertoo televisio- ohjelma MOT.

     Tähän kun pistämme vielä päälle n. 50000- 100 000 pääosin rakennuksilla pimeästi työskentelevää ulkomaista työntekijää, niin voimmekin sanoa kokoomuksen ja vihreiden saavuttaneen hallituspoliittiset tavoitteensa. Omat köyhät raivataan jaloista ja ulkomaista orjatyövoimaa tilalle.

Menkää ja äänestäkää, mutta turha tulla sitten vuoden päästä minulle itkemään!