Minulla ei ole mitään syytä/perusteita epäillä ilmastonmuutosta, mutta tämä ilmastohysteria on täysin Suomen nykyisen hallituksen luoma hirvitys.

Eilen tuli uusi IPCC: n ilmastoraportti ja sitä tuli koko päivän kaikista medioista, Kallion kirkonkelloja soitettiin (?), itkuiset vihreät naiset vaativat televisiossa veroja lihalle (rahaa Helsinkiin), veroja turpeelle (rahaa Helsinkiin) ja maaseudulle yleensäkin veroa monenlaista (rahaa Helsinkiin).

Tapani mukaan ja kielen hallitsevana menin sitten ruotsalaisten lehtien sivuille (DN, Aftonbladet, Expressen, etc), mutta ei siellä mitään ilmastopaniikkia näkynyt. Talojen ja ravintoloiden räjäyttely, katutaistelut ja 20 raiskausta päivässä (Suomessa 3. 66) huolettivat kirjoittajia eniten. 

Ilmaston lämpenemisen ensimmäinen vaihe on yhteiskuntien romahtaminen. Nykyinen hallitus ei voi mitään tuolle ilmaston lämpenemiselle, mutta suomalaisen yhteiskunnan romauttaminen heillä on jo hyvässä vauhdissa. Hallituksen tavoitteena on 75 % työllisyysaste, mutta jokin 65 % näyttäisi jo nyt todennäköisemmältä.

Maaseutuväestölle ja työkansalle lyödään erilaista pakkoveroa ja kasvispakkoa, loputkin elämänilot kielletään, tai ne tehdään maksullisiksi ja sillä tavoin "parannetaan julkisen sektorin tuottavuutta".

Työnteko kaupungeissa tehdään sen sijaan vapaaehtoiseksi ja kaikenlaiset aktiivimallit poistetaan. Sen jälkeen kymmenettuhannet työttömät voivat nostaa korvauksensa ulkomailta käsin ja netissä vaan täytellään kelan ja TE- keskusten hakemuksia. Jossain Irakissa, Somaliassa, Virossa, Puolassa etc suomalainen työttömyyskorvaus on ihan kunnon raha. Sitten kun vielä vuokraa pois asumis- ja sosiaalituella maksetun kaupungin vuokra- asunnon, niin jo vain pärjää hyvin elämässä!

Kataisen hallituksessa vihreät ja pinkkifeministit ajoivat läpi haittaveron turpeelle ja puupelletille. Helsingin Salmisaaren voimalaitos käyttää 5- 7% polttoaineestaan puupellettinä ja tuon haittaveron takia se ruvettiin tuomaan Virosta.

Kivihiili on vihreille äärimmäinen kauhistus, mutta Helsingin monissa hiilivoimaloissa se on hyvä juttu ja tuottaa lamppuun valkeaa.