Tuolla joissain kirjoituksissa epäillään nyt aivan aiheellisesti meiltä unohtuvan Ukrainan sota, koska sitä sodanuhkaa pukkaa nyt joka suunnasta.

Minulla oli kuitenkin jälleen tänä aamuna tilaisuus kajauttaa ilmoille Slava Ukraini taisteluhuuto, koska bussipysäkillä sattui olemaan samaan aikaan nuori ukrainalainen nainen kolmen alle kouluikäisen lapsen kanssa. Aivan naapuriinihan tuli Vokki, jossa toistaiseksi kaikki asukkaat ovat Ukrainasta tulleita oikeita sotapakolaisia.

Tämä H’ersonista tullut nainen puhui englantia, joten kävimme vilkkaan ja ystävällisen keskustelun. Kehuskelin tietysti kahdella Ukrainan matkallani (Kiova, Odessa), mutta varoin tiukasti käyttämästä Tarzan- venäjääni. Hänen perheensä oli levinnyt Unkariin ja ympäri Eurooppaa, mutta hän kertoi harkitsevansa vakavasti Suomeen jäämistä. Toivotin hänet ja iloiset lapsensa sydämellisesti tervetulleiksi, koska silloin saamme pakolaiskiintiön täyteen oikeita sotapakolaisia.

Gazan terroristit alkavat saada yhä enemmän sympatiaa Ylellä ja Hesarissa, eikä totuudella ole mitään väliä. Maailman suurin avovankila on kuitenkin niille oikea paikka, koska eihän tuollaisia elukoita voi esimerkiksi Eurooppaan päästää.

Otetaanpa pieni vertailu Gazan kaistan ja Singaporen välillä.

-Singaporessa asuu 5. 4 miljoonaa ihmistä 708 km² alueella. Väestötiheys 7540 as/ km².

-Gazan kaistalla asuu 1. 6 miljoonaa ihmistä 360 km² alueella. Väestötiheys 4 118 as. / km².

Singaporessa asuu siis melkein neljä (4) kertaa enemmän ihmisiä vain kaksi kertaa suuremmalla alueella kuin Gaza, joten puheet Gazan ahtaudesta ovat PASKAPUHETTA. Kaiken huipuksi palestiinalaisille on tarjottu jo vuosikymmenien ajan 1. 000/ km² aluetta Siinailta, mutta kun niiden pitäisi päästä juutalaisten valmiisiin huoneisiin.

Sinai option, Ari Rusila

Viime viikonlopun terrori- isku vahvisti jälleen kerran, ettei Israel voi hävitä sotaa arabeja vastaan, vaan sen on käytettävä ydinaseita viimeisenä keinona. YK: n mandaatilla toiminut kansainvälinen sotilasliittouma pommitti Isis- järjestön hallitsemat Raqqan, Mosulin ja Aleppon (Venäjä+ arabit) kaupungit sorakasoiksi. Hamas on nyt osoittanut olevansa Isisin kaltainen murhajärjestö, joten Israelilla on oikeus tehdä Gazalle sama.

ukrain.jpgisrael.jpg