Somalit ja arabit ovat nyt ottaneet oikein asiakseen valittaa arkipäivässä kohtaamistaan naurettavan pienistä mikroaggressioista. Somalinainen Amal Osman oli saanut hepuleita, kun ihmiset kehuvat mamujen hyvää kielitaitoa ja nyt irakilainen Amir Zuhairi valittaa jonkun rouvan ihan asiallista kysymystä.

Olen asunut kymmeniä vuosia täällä pk- seudulla ja meillä lappilaisilla on täällä rautaisen hyvä maine. Minuakin on kutsuttu nimillä Lapinmies, Mosku, etc, ja aina sitä syntyperääni ja kotiseutuani jopa ihailevasti korostaen. Meillä on hieman rennompi käytöstyyli, hyvä huumorintaju, sekä olemme hyvien työntekijöiden maineessa.

Somaleilla ja arabeilla taas on vain 20- 30 prosentin työllisyysaste, sekä aivan järkyttävät rikostilastot. Tässä on heti eiliseltä tyypillinen uutinen Ruotsista, jossa poliisi etsii kahta "nöyryytysryöstöön" syyllistynyttä lähi- itäläistä arabia. Heille ei riittänyt kantaruotsalaisen nuorukaisen ryöstäminen, vaan he pahoinpitelivät tämän pahoin. Noita nuorisoryöstöjä ilmoitetaan Ruotsissa jo 2. 500 vuodessa ja todellinen määrä on varmasti paljon suurempi.

Noissa ryöstöissä on aina sama kuvio; muslimiporukka ryöstää ja pahoinpitelee kantaruotsalaisia lapsia ja nuoria. Ruotsin rikosseuraamusvirasto BRÅ lupasi jo reilu vuosi sitten julkaista etnisen jakauman ryöstöissä, mutta ilmeisesti ne ovat liian järkyttävät ja aiheuttaisivat mikroaggressioita muslimeille. Suurin syy voi olla jopa se, että ne voisivat aiheuttaa MEGA- aggressioita ruotsalaisille, kuten Tanskassa on jo käynyt!

Olen tehnyt ainakin 50 kertaa kauppaa netissä; ostanut ja myynyt 7 moottorivenettä, monta autoa, huonekaluja, työkaluja ja kaikenlaisia kodin tavaroita. Vain kaksi kertaa olen täysin ennakkoluulottomasti tehnyt kauppaa arabien kanssa ja molemmilla kerroilla kyseessä oli yritys ryöstää minut. Enää ei siis tulisi mieleenkään ruveta neuvottelemaan kaupasta heidän kanssaan, koska täytyyhän ihmisellä nyt jonkinlainen itsesuojeluvaisto olla!

Ensimmäisellä kerralla sovin tietokoneen myynnistä ja hinnasta irakilaisen miehen kanssa. Hän ei halunnut hakea sitä kotoani, vaan kello 21. 30 läheiseltä huoltoasemalta. Ajoin sinne ja se asemahan oli jo suljettu. Pimeän pihan kulmassa oli poikittain auto, josta nousi kaksi miehen roikaletta. Nämä tuijottivat minua arvioiden ja keskenään ählämiä puhuen. Onneksi olen hieman karskin näköinen ja minulla oli kirvesmiehen tapaan Viton etuistuimella puukkoa, vasaraa ja monenlaista lyömäasetta. Jouduin vielä tinkimään hinnasta, mutta halusin vain päästä nopeasti paskoista eroon.

Toisella kertaa tilasin netistä pakun kuljettajineen tunnin muuttokuljetusta varten. Autosta kömpi taas kaksi arabin roikaletta, vaikka puhe oli nimenomaan vain yhdestä ja luulin sieltä tulevan kantakirjasuomalaisen miehen. Homma oli nopeasti ohi ja ladoin kuskille sovitun hinnan käteen. Miehet olivat tohkeissaan ja vaativat kolminkertaista hintaa:

-Nyt lähdetään automaatille ja sitä rahaa on paras löytyä!

Onneksi pihassa oli samaan aikaan jäntevä ja liukasliikkeinen suomalainen kirvesmies, jolle selitin asian nopeasti. Hän jäi siihen seisomaan merkitsevästi ja ählämeillä ei auttanut muu kuin poistua.

Somalit ja arabit ovat tyhjänpäiväisiä öykkäreitä ja riidankylväjiä, vain harvat heistä edes yrittävät menestyä rehellisesti Suomessa, Ruotsissa ja kaikkialla.

Tässä taas esimerkki miten suomalaiset ja kiinalaiset tulevat hyvin toimeen keskenään.