Pari päivää sitten poliisi palautti Irakiin neljä miestä, jotka olivat syyllistyneet Suomessa erilaisiin rikoksiin. Mukana seurasi yhdenvertaisuusvaltuutetun edustaja, joten näihin palautuksiin on jälleen luotu uusi tuhansien eurojen lisäkustannus. Mutta tätä Krista Mikkosen rajatonta hyvyyttä riittää vain muslimitaustaisille partaukoille.

Nyt on alettu sijoittaa venäläisiä turvapaikanhakijoita samoihin vastaanottokeskuksiin Ukrainan naisten ja lasten kanssa. Kyseessä on varsinkin lapsiin kohdistuva henkinen väkivalta, josta he toivottavasti tekevät ilmoituksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. 

Vihreä poliisiministeri Krista Mikkonen on kylmäsilmäinen nainen (?), joka on syrjinyt Ukrainan naisia ja lapsia kaikessa mahdollisessa. Heidän piti matkustaa satoja kilometrejä ilmoittautumaan vain tiettyihin vokkeihin, mutta nyt näitä venäläisiä nuoria miehiä ollaan jo rajalla vastaanottamassa.

Venäläiset nuoret miehet ymmärtävät hyvin ukrainan kieltä, joten he valtaavat heti koko vokin ilmatilan. Ukrainalaiset lapset ovat 8 kuukautta kuulleet juttuja venäläisten murhatöistä kotimaassaan ja nyt koko heidän tilapäinen kotinsa onkin yhtäkkiä täynnä näitä venäläisiä. Suomessa perustetaan joka paikkaan kiusaamisvapaita alueita ja sitten Ukrainan naisia ja lapsia kohdellaan kuin koiria. Ministerin täytyy olla täysin tunnekylmä narttu, että pystyy tekemään tällaista.

Todennäköisesti näistä venäläisistä suuri osa etsii vain helppoa elämää suomalaisten verorahoilla ja saatuaan rahat juoksemaan he elävät niillä herroiksi Venäjällä.

Minulla asui pitkään naapurissa nuori venäläis- inkeriläinen pariskunta, joka ei sen 15 vuoden aikana kumpikaan tehnyt päivääkään töitä. Lasten ollessa pieniä he viettivät suurimman osan ajastaan Petroskoissa ja 4h+k asunto seisoi tyhjillään. Ja sitten lasten koulujen loputtua he viettivät vain kesät Petroskoissa.

Minulla on rakennuksilla ollut kymmeniä inkeriläisiä työkavereita ja suurempia Stalinin ja Putinin ihailijoita saa hakea. Heillä oli tapana toivottaa meille kahvitilassa Hyvää voitonpäivää ja tuo yllä mainitsemani kotiryssä kävi jopa minun kotonani toivottamassa hyvää puna- armeijan päivää. On siis helppoa kuvitella, miten Krista Mikkosen pirullinen temppu rassaa Ukrainan naisia ja lapsia.