Tänään kaikki Suomen suvaitsevaiset ihmisoikeustaistelijat, islamofobian vastustajat, Palestiina- aktivistit ja muuten vain meitä muita paremmat ihmiset joutuvat venyttämään moraalinsa ja leukapielensä aivan uskomattomiin suorituksiin.

Tarkoitan siis tätä Moskovassa tehtyä terrori- iskua, jossa kuoli yli 60 ihmistä ja jonka tekijäksi on ilmoittautunut ääri- islamilainen Isis- järjestö. Koko maailma on nyt ilmoittanut myötätuntonsa Venäjän kansaa kohtaan, joka juuri valitsi Putinin uudelleen presidentiksi.

"Suoraan sanoen mua ei kauheasti kiinnosta Hamasin iskut. Huomion pitäisi olla miehityksessä ja sorrossa, joiden seurausta Hamas on", sanoo 24- vuotias Palestiina- aktivisti Iiris Laisi Hesarissa.

Tuossa Kaisa Rautaheimon kirjoituksessa Iiris Laisi kertoo itse olevansa jo psykiatrisessa hoidossa, mutta vastuu artikkelista on tässä tapauksessa Hesarin päätomittajalla, eikä minua siis voida syyttää vähämielisen naisen pilkkaamisesta. Lisäksi minua epäilyttää jo toimittelija Rautaheimonkin mielenterveys hänen aikaisempien juttujensa takia.

Ääri- islamistinen Isis murhasi 60 ihmistä Moskovassa ja Venäjän kansalle sataa sympatiaa. Ääri- islamistinen Hamas murhasi 20 kertaa enemmän (1200) ihmisiä Israelissa, mutta Suomessakin ruvettiin heti syyttämään juutalaisia iskun aiheuttajaksi.

Joukkoraiskaukseen osallistunut mies ampui naista päähän kesken raiskauksen- Toinen mies raiskasi naista ja toinen leikkasi saman aikaan naiselta rinnat pois- Perheenjäsenet pakotettiin katsomaan äitien, tyttärien ja vaimojen joukkoraiskauksia- Lapsia, vauvoja, naisia ja kokonaisia perheitä poltettiin elävältä turvahuoneisiin.

Lehdissä on kerrottu Hamasin tehneen todistetusti noin Israelissa. Tässä jutussa  Hesarin Kaisa Rautaheimo kyllä kertoo noista ym. Hamasin julmuuksista, mutta vähättelee niitä! Isisin ei ole koskaan edes väitetty syyllistyneen noin raakalaismaisiin tekoihin.

Raqqassa ja Mosulissa Isisin joukkoja pommitti koko länsi- ja arabimaailma miljoonista kaupunkien siviileistä välittämättä. Nyt ne samat tahot ja samat naamat vaativat Israelia vetäytymään Gazasta ja silloin Hamas pääsee heti juhlimaan voittoaan ja sehän on jo luvannut lisää samanlaisia iskuja Israeliin!

Venäjän kansa on vahvasti presidentti Putinin takana, joka Putin on tehnyt kymmeniä pahempia iskuja Ukrainan siviilejä vastaan kuin tämä Isisin isku Moskovassa.

Onneksi me suomalaiset noudatamme pilkulleen ihmisoikeuksia myös Venäjän rajalla ja kaikki tulijat pääsevät hakemaan turvapaikkaa Suomesta. Ne kaikki tulevat ilman mitään henkilöllisyystodistuksia, koska ne "paperit ovat pudonneet Englannin kanaaliin tai salakuljettajat vieneet".

Ukrainan naiset ja lapset lähtivät tuntien varoitusajoilla pakoon Venäjän armeijaa, mutta silti jokaisella Suomeen tulijalla (60. 000) oli kaikki mahdolliset paperit mukanaan. Koska heillä ei ollut mitään salattavaa, mutta paljon todistuksia hienoista suorituksista elämässään.

Venäjällä kerrotaan nyt olevan kymmeniä terrorijärjestöjä, mutta "Ei ole rikos tulla Venäjältä", kuten Tarja Halonen sanoi "Ei ole rikos ole naimisissa" al- Holin Isis- rouvista. Tosin se on jo rikos tulla väkisin rajan yli Suomeen, mutta kun sanoo ASYLUM ja kertoo olevansa muslimi, niin Migrin ja Punaisen Ristin naiset avaavat taivaan ja Kelan portit.

Tavataan siis torilla ja olisiko Turun kauppatori sopivin paikka tässäkin tapauksessa! "On aivan höpö höpöä sanoa että pakolaiset olisivat turvallisuusriski", kirjoitti Osmo Soininvaara eilen ja nuo lapsekkaat sanamuodot kuvaavat hyvin Suomessa vallitsevaa ja tyttötoimittajien luomaa ajatusmaailmaa.