Ruotsin poliisin ylijohto piti eilen tiedotustilaisuuden, jossa kerrottiin maassa olevan jo 30. 000 aseelliseen väkivaltaan ja rikollisuuteen liittyvää henkilöä. Sehän on jo kokonainen armeija ja poliisi olisi samalla voinut kertoa heistä yli 95% olevan pakolais- ja muslimitaustaisia.

Joka vuosi tuhat (1. 000) uutta henkilöä liittyy tuohon viidenteen kolonnaan ja se on enemmän kuin poliiseja valmistuu. Nämä nuoret ovat "syrjäytyneitä" maahanmuuttajia, vaikka Ruotsissa on paljon Suomea pahempi työvoimapula. He kuitenkin syrjäyttävät itsensä herätyskellojen ja haalareiden synkästä maailmasta, missä uuden auton saa hankittua vasta vuosien työllä!

Huumehommissa sen uuden auton saa kuitenkin jo muutamassa kuukaudessa ja murhasta maksetaan uuden auton hinta. Ja siinä on sitä jännää etnistä värinää! Eikä kiinni jäämisen pelkoa enää ole, koska vain pieni osa murhista selvitetään ja todistajia ei enää saada mistään.Tilanne on yönmusta (nattsvart), sanoo poliisi.

Halutaanko Suomeen yönmusta tilanne, jossa Yön timot hallitsevat kaupunkeja! Ruotsin hallitus yrittää nyt epätoivoisesti ja aivan liian myöhään korjata tilannettta kiristämällä pakolaispolitiikkaa. Älkää tulko tänne, rahaa antava taikaseinä on nyt kiinni! Tuollaista viestiä Ruotsin uusi hallitus on nyt levittänyt maailmalla ja etenkin arabimaissa.

Sotaa pakeneville myönnetään tästä lähtien vain tilapäinen oleskelulupa ja jossain vaiheessa heille  tulee kirje: Teidän paluunne Irakiin, Hussein al- Taee. Tämähän oli kylläkin aivan itsestäänselvyys Suomeen nyt tulleiden Ukrainan naisten ja lasten kanssa, kuten myös Bosnia- Hertsegovinan pakolaisten kohdalla!!??

Ruotsissa aletaan myös valvoa pakolaisten matkoja niihin entisiin kotimaihinsa ja siellä lomaileva saattaa menettää sen ikuisenkin oleskelulupansa. Joka takasi koko elämän pituisen palkallisen loman kylmässä Pohjolassa, mutta josta saattoi kuitenkin palata kuukausiksi ja jopa vuosiksi sinne lämpöiseen Irakiin tai Somaliaan. Ruotsissa tämä huomattiin nyt viimeksi viikko sitten, kun Sudanista evakuoitiin valtava määrä Ruotsista turvapaikan saaneita ja sieltä kaikkia tukia nostavia "sotapakolaisia".

Minä olen usein huomannut kauppojen hyllyjen olevan täynnä kallista kahvia, mutta viereinen tarjouskahvin hyllytila on tyhjä. Samalla tavalla nyt lisää työvoimaa huutavan Baronan ja muiden vuokrafirmojen kortistot ovat täynnä "kallista" suomalaista työvoimaa, mutta kun työnantajat vaativat sitä ulkomaista halpatyövoimaa.

Joku Barona voi hakea TE- keskusten sivuilla 5. 560 työntekijää, mutta ei sillä tietenkään ole 5. 560 työpaikkaa valmiina. Ehkä vain 100 saisi töitä viikoksi tai kahdeksi ja sen jälkeen puoleksi vuodeksi Kelan ja TE- keskusten valituskurimukseen. Se Barona haluaa vain valtavan määrän nimiä rekisteriinsä, joista työnantaja voi sitten valita halvimman ja sopivimman. Nuo Suomen tuhannet vuokrafirmat hakevat tälläkin hetkellä kymmeniä tuhansia uusia työntekijöitä, vaikka ei niillä mitään työpaikkoja ole valmiina. Mutta kuka kertoisi sen Orpolle!