”Socialdemokratin har utvecklat en svensk Berlusconi-modell i vilken den politiska makten anser sig ha rätt att styra och kontrollera journalister.” "Sosiaalidemokraatit ovat kehittäneet ruotsalaisen Berlusconi- mallin, jossa poliitikot katsovat itsellään olevan oikeus hallita ja kontrolloida toimittajia".

Noin sanoi ruotsalainen tv- 4:n johtaja Jan Scherman jo vuonna 2004, kun hän ennusti maahanmuuttajien (muslimipakolaisten) jengirikollisuuden ja ampumisten räjähtävän vielä käsiin Ruotsissa. Ja Suomessa astutaan tiukasti niihin samoihin ja tuhoon johtaviin jalanjälkiin.

 Ruotsissa hyvin arvostettu toimittaja, kirjailija Nuri Kino kirjoittaa vihaiseen sävyyn nyt jo täysin hallinnasta karanneesta rikollisuudesta ja jokapäiväisistä ammuskeluista. Aikoinaan hän oli tehnyt joitakin kriittisiä ohjelmia Ruotsin yleisradioon, mutta ministerit ja korkeat virkamiehet olivat estäneet niiden esittämisen.

Näin tapahtuu varmasti Suomessakin, vaikka onhan Ylellä jo omakin ohjelmien eettistä ja moraalista puolta valvova henkilö: entinen Adult Movie Star (Huora, suom. huom.) Rakel Liekki.

Yle ja Hesari ovat nyt oikein mässäilleet tuolla alaikäisten poikien tekemällä Koskelan murhalla, mutta ne eivät edes maininneet asiakkaiden huumaamisesta ja raiskauksista 6 vuotta vankeutta saaneen 43- vuotiaan afgaanin nimeä. Samoin ne vaikenivat välittömästi Kaivohuoneen tappotyöstä, jossa 4 pakolaistaustaista miestä hakkasi julkisella paikalla kuoliaaksi kantasuomalaisen miehen. Ja jonka jutun Helsingin poliisi jätti tutkimatta.

Nyt maahanmuuttajat hakkaavat isolla porukalla suomalaisia oppilaita Myllypuron koulussa, mutta nämä Suomen lehdistöä hallitsevat Bagdad- Bobit vaikenevat jälleen tiukasti.

Rikosylikomisario Christer Ahlgren nuorisorikollisjengeistä: "Olemme todella vahvasti Tanskan ja Ruotsin tiellä".

Joitakin viikkoja sitten 15- vuotias oppilas puukotti opettajaa Ruotsissa ja sikäläiset Bagdad- Bobit ja Rakel Liekit kirjoittivat tekijän edustavan "valkoista ylivaltaa". BLM- liike oli riemuissaan ja vaati kuolemaa vähän kaikille valkoihoisille. Tässä kuva tuosta puukottajasta, päätelkää itse loput!

natsi.jpg