EU- vaalit olivat ja puolet kansasta jätti äänestämättä. Viikon kuluttua tulevat uudet gallupit ja näemme taas ne oikeat kannatusluvut.

Vaalikampanjan alkaessa lehdistö ja Yle ottivat samalla kellonlyömällä (kokous?) käyttöön uuden sanan Laitaoikeisto ja se ilmeisesti vaikutti jonkin verran PS: n romahdukseen.

Ylellä joku tohtorikoulutettava (kisälli) nainen halusi osoittaa koko ajan kehittyvää ajattelukykyään ja sanoi etteivät perussuomalaiset ole laitaoikeistoa, vaan äärikonservatiiveja. Siinäkin on tuomitseva kalskahdus, koska kukapa nyt haluaisi olla ÄÄRI- ihminen.

19c18b3eafaca925607b95022dd46ed7.jpg

Tässä kuvassa sitten puolisonsa kanssa ainoa perussuomalaisten valituksi tullut meppi, joka siis sai eniten ääniä puolueessa. Kaksi onnellista homppelia, jotka ovat keskenään ääripäitä ainakin Tikkurilan värikartalla. Tuo olisi aivan valtavan suvaitsevaista ja monikulttuurista, jos Sebastian Tynkkynen edustaisi jotain muuta puoluetta.

Käydään pyytämässä Tanskan sosiaalidemokraattista pääministeri Mette Frederikseniä vastaamaan Ylen ja HS: n arvokarttojen kysymyksiiin ja huomaamme hänen olevan ääripersu, laitaoikeistoa, äärikonservatiivi ja ääri- Purra.

Tanskassa aloitettiin nimittäin Metten johdolla kymmenisen vuotta sitten sama romahtaneen talouden korjausohjelma kuin meillä nyt. Ja tiettyjen maahanmuuttajien kotiuttaminen (pois maasta), sosiaalitukien eteen pitää tehdä töitä jne.

Missään puolueessa eivät äänestäjät ole vaihtuneet niin nopeasti ja niin paljon kuin Vasemmistoliitossa, julisti Li Andersson joskus televisiossa. Työläismiehet lähtivät (karkotettiin!) ja nykyisin veikkaisin puolueen äänestäjistä 70- 80% olevan julkisen sektorin naisia. Eihän siinä tietysti mitään pahaa ole, mutta kun Osmo Soininvaarakin kirjoitti kerran "julkisen sektorin etuoikeutetusta rälssistä".

Vasemmistoliitosta lähtevät nyt Brysselin loputtomiin osteri- ja samppanjajuhliin Saramo, Kyllönen ja Andersson. He tulevat kaikessa mahdollisessa edustamaan enemmän muuta Eurooppaa kuin Suomea ja äänestämään Suomen virallista EU- politiikkaa vastaan. Kuten he ja monet vihreiden, sekä demarien edustajat kertoivat jo ennen vaaleja.

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmää tulevat hallitsemaan (kahlitsemaan) Moskova- mieliset Anna Kontula, Veronika Honkasalo ja nyt sinne nouseva Johannes Yrttiaho. Kuka vaan mahtaa olla puolueen uusi puheenjohtaja!

Suomen kansa on kuitenkin aina se suuri häviäjä, kun EU: sta puhutaan!