Vuonna 2015 Suomeen saapuneista irakilaisita pakolaisista jopa 30- 40 % oli sotilaita ja poliiseja. Sitä höpötystä lapsipakolaisistahan ei uskonut kukaan niitä partaukkoja katsoessaan, mutta tuo Migrin ilmoittama  luku pyssymiesten määrästä se vasta järkyttävä onkin.

Kielteisiä päätöksiä saaneistakin suurin osa jäi tänne roikkumaan ja nyt hallitus on antamassa heille oleskeluluvan työn perusteella. Ja sehän tiedetään: jokin paperi pizzeriasta ja sen jälkeen kelaa, sossua, ilmaista asuntoa Helsingissä, huumekauppaa etc koko loppuelämä.

Nyt voi edessä voi olla sama näytelmä kuin 2015, mutta järkeäkin voisi käyttää.

Lesboksen saarella on 500- 1.000 hotellia, sekä muita majoitustiloja kymmenilletuhansille ihmisille. Turistikausi siellä on vain muutamia kuukausia vuodessa ja pakolaisleirit ovat karkottaneet suurimman osan matkailijoista kokonaan. 

Miksi siis EU ja Suomi eivät vuokraisi sieltä halpoja hotelleja valitsemilleen (kiintiö-)pakolaisille ja käsittelisi ne hakemukset siellä. Heti parivuotinen vuokrasopimus, sekä henkilökunnalle ympärivuotinen työpaikka ja ainakin sata hotellia olisi heti valmis allekirjoittamaan. Remontit tietysti EU: n kustannuksella. Win- win-win kaikille. Siis EU- Kreikka- pakolaiset, kaikki voittavat!

Vuoden 2015 babyboomissa vuokrattiin Suomesta huippukalliita hotelleja näille sotilas- poliisi- partalapsille ja Helsingin keskustassa Migri maksoi jopa yli 200 euroa vuorokaudesta. 

Lesboksen budjettihotelleissa viisihenkinen perhe voi turistihinnoilla asua 40 € päivähinnalla hulppeissa 3- 4 huoneen asunnoissa ja pakolaisperhe pitkällä sopimuksella varmaan 700 eurolla kuukausi. EU ja Suomi voisivat vuokrata niitä vain perheille, jos nyt kerrankin ne sotilaat, poliisit ja isisterroristit jätettäisiin selviämään omillaan. 

Lesboksen saarelta on Turkkiin muuten sama matka kuin Helsingin Vuosaaresta Kaunissaareen. Miljoonat suomalaiset ovat pienilläkin veneillä ( minäkin ) ja jopa kanooteilla tehneet tämän alle tunnin matkan Vuosaaresta Kaunissaareen, mutta sama matka Turkista Lesbokseen on "äärimmäisen vaarallinen ja kauhistuttava".

Tanska ajaa nyt vauhdilla läpi lakia, jolla vietäisiin Isisiin liittyneiltä kaksoiskansalaisilta se Tanskan kansalaisuus. Meillä tietysti päinvastoin; hallitus on valtavan huolissaan al- Holin somalisuomalaisista. Uuden pakolaistulvan mahdollisesti tullessa ainakin Schengen- sopimus lentää roskakoriin ja rajavalvonnat palautetaan.