Olisiko se outoa, jos Euroviisut olisivat Tampereella ja yli puolet tamperelaisista pelkäisi edes liikkua kaupungilla? Malmössä näin on nyt käynyt, mutta eihän se toisaalta heille mitään outoa ole. Viimeiset kantaruotsalaiset Malmössä ovat jo vuosikymmeniä kulkeneet vain tietyissä osissa kaupunkia, vain tiettyjä reittejä ja kyselyissä he ovat vastanneet kauhistustaan peitellen: Täällä on ihan turvallista asua, kunhan muistaa ettei mene ulos kello 20.00 jälkeen.

Koraani kieltää kaiken muun ohella myös laulamisen, joten muslimeille Euroviisujen pilaaminen on loistava paikka harjoittaa väkivaltaa ja uhkailua. Suuri osa malmöläisistä, turisteista ja muista sivutapahtumien perujista kritisoi Israelin osallistumista, mutta se johtuu vain jo monta kertaa nähdyn muslimien terrorin pelosta.

Ei ketään haittaisi, jos muslimit osoittaisivat rauhallisesti mieltään, mutta kun he katsovat Koraanin antamaksi oikeudekseen puukottaa, ampua ja räjäyttää jokaisen länsimaalaisen näköisen. Pariisin Bataclanin terrori- iskussakin ammuttiin ensimmäisinä eturivin pyörätuoleissa istuneet vammaiset. Samoin Hamas tappoi ja poltti julmasti vauvojakin, koska sen tiedettiin iskevän pahimmin juutalaisiin.

Hesarin ja Ylen tytöt uutisoivat runsaasti USA: n yliopistojen mellakoista ja moni luulee amerikkalaisten enemmistön vastustavan Israelia ja juutalaisia kaikissa muodoissaan. Columbian yliopistossa on 22. 000 opiskelijaa, mutta muutama sata rähisijää on vallannut hallintorakennuksia ja estänyt muilta opiskelemisen työn. Ja näistä rähisijöistäkin suuri osa on ulkopuolisia, vain Koraanin murhiin, tappamiseen ja väkivaltaan kiihottavia saatanallisia säkeitä lukeneita.

Malmössä ja muualla Ruotsissa kantaruotsalaiset tytöt ja naiset ovat jo kertoneet pukeutuvansa ulos lähtiessään peittävästi, ettei heitä häiriköitäisi ja raiskattaisi sadan metrin välein. Nyt Euroviisujen yhteydessä pelätään sellaisia väkivaltaisuuksia, ettei Ruotsissa enää uskalleta järjestää vastaavia tapahtumia.

Toisaalta pitää vain ihailla Israelin viisuedustajia, etteivät he anna pedoille valtaa. Juutalaiset ovat jo tottuneet käsittelemään ulvovien muslimibarbaarien laumoja.

Israelin liput on nyt kielletty Malmössä, mutta Hitleriä ihailevan Hamasin ja "Palestiinan" lippuja saa kantaa vapaasti.

palestina-malmo-arena.jpg