Noin lausui Janne Kivivuori Täällä Pohjantähden alla- kirjassa, kun kokouksessa oli päätetty punakaartien perustamisesta.

Suomessa nyt sisällissotaa on täysin mahdotonta kuvitellakaan, mutta kansaa ollaan jakamassa ennennäkemättömällä tavalla. Laillisesti vaaleilla valittua hallitusta ollaan kaatamassa ja perheineen yli miljoonaa (ääniä yli 600. 000) perussuomalaista demonisoidaan lähes samaan tyyliin kuin juutalaisia aikoinaan.

Lähes puolet suomalaisista vaatii Riikka Purran eroa, sanoi Ylen kutsuma asiantuntija eilen pääuutisissa. Siinäkin asiantuntija valehteli suoraan, koska odotti Ylen tavoittavan myös näkövammaiset ja lehtiä lukemattomat suomalaiset.

Lehtien mukaan nimittäin 40% suomalaisita vaati Purran eroa. Ulkoministeri Pekka Haviston eroa taas vaati lehtien mukaan 50%, mutta tuon Ylen asiantuntijan mukaan se oli varmaan ainoastaan puolet tai reilu vähemmistö.

Tuostakin Purran eroa vaativasta joukosta korkeintaan 1% oli nähnyt kohutut tekstit kokonaan, koska ei niitä ole missään lehdissä julkaistu. Ei olisi vienyt paljon tilaa laittaa ne muutamat tärkeät rivit lisää, mutta roskalehdistö ja Yle julkaisivat vain irrallisia lauseita ja sanoja.

Yrjöperskeles blogissa on hyvä kirjoitus samasta aiheesta, josta kopioin tämän kuvan:

tytkija.jpgpurra.jpg

Kuvitelkaa jonkun tutkijan sanoneen noin Sanna Marinin tai Annika Saarikon mökkikuvasta ja tajuatte kuinka mielettömäksi tämä persujen vastainen hysteria on mennyt. Miten ihmeessä kukaan voi arvostaa tuollaista tutkijaa ja tuollaista julkaisevaa mediaa. Älkää kuitenkaan missään tapauksessa arvostelko (maalittako, aivan kauheeta, APUVA)) tuota miestä kommenteissa, koska silloin minä joudun raastupaan ja tulee syyte kiihottamisesta vauvanposkista tutkijaa vastaan.

Lukekaa tästä sokeasti Putinia ja Venäjää ihannoivan desantti Johan Bäckmanin kirjoitus ja verratkaa sitä viime viikkojen lehtijuttuihin Suomessa. Ei paljon poikkea tosiaan.

Koronan ja Ukrainan sodan syttymisen aikaan koko Suomen kansa ja koko eduskunta ryhmittyivät hallituksen taakse. Ukrainan sota jatkuu edelleen, mutta Venäjän hyvin mahdollisen hybridi- iskun tullessa nyt ilmeisesti keskitytään vain kaatamaan hallitusta ja kaikki päätöksenteko halvautetaan.

On sinänsä mielenkiintoista ja positiivista nähdä, ettei kepulaisia näy tanssimassa tällä modernilla noitaroviolla. Josko sittenkin?