En ole ollut kovin tyytyväinen siihen, mitä julkisuudessa on keskusteltu hänen ympärillään. Näin lausuu Antti Rinne tästä Hussein al- Taeen tapauksesta. Ja onhan se nyt selvää, että jopa presidentti Halosen profeetaksi halaaman Husseinin paljastaminen juutalaisvastaiseksi rasistiksi on törkeä demokratian ja sananvapauden loukkaus.

Demokratiaa edustaa ja sen arvopohjan määrää sosiaalidemokratia, sehän seisoo jo puolueen nimessäkin! Kansa on kymmeniä vuosia pärjännyt kerran viikossa tulevalla ja esisensuroidulla Kansan Radion puolituntisella, mutta nyt ovat jopa tavalliset työläiset netissä solvaamassa herrasväkeä.

Suomessa on jo 150. 000 vakituisesti maassa asuvaa venäläistä ja virolaista, mutta ei heitä koskaan näe television ajankohtaisohjelmissa, hupiohjelmissa, lehtihaastatteluissa, eikä varsinkaan oikeaa arvopohjaa edustavien puolueiden ehdokaslistoilla.

Hesari kirjoittaisi "kulttuurisesta kansanmurhasta", jos kyseessä olisivat jotkin Kiinassa asuvat oikean arvopohjan edustajat. Tuota täysin järjetöntä ilmaisua "kulttuurinen kansanmurha" käytti muuten ensimmäisenä dalai Lama Tiibetin tilanteesta, mutta hän on puhunut samoin myös Euroopan islamisoimisesta ja afrikkalaistamisesta. Ne ovat menneet hesarilta ohi.

"Ryssä on ryssä, vaikka voissa paistaisi ja tämän suomalaisen teorianhan ovat saksalaiset käytännön kokeillaan todentaneet", siinä on Ylen ja hesarin linjaus tässä venäläisten asiassa. Suomalaisten "arvopohjapuolueiden" ehdokkaina poseeraavat LeluKalut, Oulun imaamit, husut, husseinit ja zubierit paljastuvat harvinaisen usein täydellisiksi huijareiksi ja rasisteiksi, mutta ilmeisesti Rinteen mielestä näistä asioista pitäisi vaieta.

Uusimmassa hesarin kuukausiliitteessa oli jonkinlaista vihervasemmmistoa edustavan professori Janne Saarikiven haastattelu ja hän kertoi kannattavansa täydellistä sananvapautta, joka koskisi myös Kansan Radiosta nettiin karannutta tavallista persukansaa. Samoin entinen vihreä kansanedustaja/professori Eero Paloheimo edustaa tuollaista "antaa satojen kukkien kukkia ja eriväristen kissojen pyydystää hiiriä", ( tms ) kuten kiinalaisilla on tapana sanoa. Antti Rinne taas tuntuu kannattavan jotain Ruotsin mallista sosiaalidemokratiaa, missä kaikenlaisilla anter yasoilla ei ole mitään oikeutta paljastaa herrasväen sylijihadisteja.