Perussuomalaiset Nuoret on julistautunut antifeministeiksi ja siitä on nyt syntynyt hirvittävä haloo.

Ruotsin Akatemian jäsen kirjailija Sara Stridsberg kirjoitti ihailevan kirjan taiteilija Andy Warholin murhaa yrittäneestä Valerie Jean Solanasista, jota luonnehditaan "erääksi feministiliikkeen tärkeimmäksi puhenaiseksi". Solanas kirjoitti ja julkaisi SCUM-manifestin. Julistuksessa sanotaan, että vaikka miehiä on aina ollut, kuten sairauksiakin, miehiä ei tarvitse tuottaa lisää, miestä ei tarvitse enää olla. Hän kirjoitti myös suoraan miesten joukkomurhasta.

Sara Stridsberg on sittemmin eronnut kirjallisuuden Nobel- palkintoja jakavasta Ruotsin Akatemiasta, mutta tuo hesarin haastattelu ja hänen kirjansa antavat hyvän kuvan feminismistä ja tästä Akatemiasta.

Suomessakin on julkisuudessa näitä härkähazardilaisia feministejä, jotka kirjoittavat lehtiin ihaillen al- Holin naisia ja Turun terroristia puolustelevia reijahärkösiä.

Miten sitten feministisessä yhteiskunnassa pärjätään ilman miehiä, eiväthän naiset ainakaan vielä pysty keskenään lisääntymään. Pakastetaanko miesten spermaa ennen heidän tuhoamistaan ja sitten keinosiementäjä kiertää talosta taloon. Mulatti on nyt loppu, mutta sinisilmäistä savolaista saa puoleen hintaan. Lappalaista saa vain manuaalisesti Utsjoen Matkailuhotellista, mutta siellä pitää olla omat tinkihinkit esillä!

Suomessa on hyvät tasa- arvo- ja yhdenvertaisuuslait, joiden mukaan mennään, ei siinä mitään feminismiä tarvita. Tämäkään hallitus ei julistautunut feministiseksi, vaikka siellä oleva naisenemmistö on sitä taatusti vaatinut.

Itse kannatan nykyistä hyvää naisten, miesten ja kaikkien Suomessa asuvien ihmisryhmien tasa- arvoa, ei siihen kaivata mitään kansanmurhilla spekuloivia feministejä. Seuraavana presidenttinäkin näkisin mieluummin noita edellisiä arvoja kannattavan Jutta Urpilaisen kuin feministien Troijan puumuslimiksi valjastaman Pekka Haaviston. Pekka on muuten erittäin hyvä poliitikko, jota arvostan, mutta ne taustajoukot ovat sitten mitä ovat.