Tämä pakolaisten kotiuttaminen olisi erittäin humaani ratkaisu ja sitähän Suomi on jo kokeillut Bosnian pakolaisten kohdalla. Heille rakennettiin komeat talot sinne kotiseuduilleen, mutta eiväthän nämä bosniakit sitten mihinkään lähteneet. He käyttivät hyväkseen suomalaisten sinisilmäisyyttä ja pistivät nuo talot vuokralle tai käyttivät loma- asuntoinaan.

Ruotsissa on laskettu jokaisen somalin maksavan keskimäärin miljoona euroa (1.000 000€) veronmaksajille elinaikanaan. Ja upporikkaassa Suomessa (voi Jeesus, Perkele, suom. huom.) vielä 20% enemmän! Ruotsissa on ollut 4. 000 euron palkkio pelkällä sosiaalituella eläville pakolaisille, jos he muuttavat takaisin sinne ”vaaralliseen” kotimaahansa, jossa he kuitenkin lomailevat jopa vuosia. Nyt ruotsidemokraatit vaativat tuon summan nostamista 40. 000 euroon ja lähtö olisi siis vapaaehtoinen. Samoin Tanska ja Norja maksavat jo reilusti näille kotimaahan palaaville kalliille turvapaikkaturisteilleen.

Pauli Vahteran blogissa oli kirjoitus Suomessa asuvasta 5- henkisestä afgaaniperheestä (Iranista), joka sai jo vuodessa enemmän sosiaalitukia kuin tuo ruotsidemokraattien paluuraha.

Joku 30. 000 euroa olisi ostovoimaltaan jopa 500. 000 dollaria Lähi- idässä ja Somaliassa. Sillä nämä ihmiset pystyisivät ostamaan asunnot ja perustamaan kaikenlaisia yrityksiä: taksi, kuorma- auto, kauppa, khat- kahvila (Etiopiassa sallittu), etc.

Lukemattomista televisio- ja lehtihaastatteluista on käynyt ilmi, että Suomessa asuvat somalit eivät vihaa mitään niin paljon kuin Suomea ja suomalaisia. Nyt on tullut jopa tämä kauhistuttava mikroaggressio, jossa näitä n€€-€-€itä pilkataan kehumalla heitä kaikin tavoin.

Nämä paluurahat pitää tietenkin ottaa kehitysapuvaroista, koska Suomessa demokratiaa ja ihmisyyden alkeita oppineet pakolaiset rikastuttavat vuorostaan nyt sitä kotimaataan. Monet heistä yrittävät jo muutaman vuoden kuluttua rämpiä takaisin Suomeen ja ilmaiseen elämään, mutta silloin heidät pitää vain lyödä säilöön lukkojen taakse ja sieltä pääsee ulos vain Bagdadin tai Mogadishun kaduille.